| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Chou

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Karina

|
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 4:13 pm |
|
|
|
Ludzie wy to macie szczęście, że możecie tak wybrzydzać... Ja to nie dość, że mieszkam w jakiejś zapadłej dziurze to jeszcze dochodzi do tego rodzinka okupująca telewizor oraz ultrawolny i w dodatku RADIOWY (!)internet... Więc na wybrzydzanie nie mogę sobie pozwolić - oglądam jak leci wszystko co puszczają nie zważając na beznadziejne dubbingi/fabułe/postacie/dialogi/InneRzeczyNaKtóreNarzekacie - po prostu poza Hyperem żadna staacja nie puszcza lepszych anime a w internecie jak mi sie uda obejrzeć jeden odcinek czegoś lepszego te jestem szczęśliwa przez tydzień (ale tak to jest jak dziewięciominutowe filmiki ładują się przez 2,5 h albo nie ładują się wcale) T_T
No ale nie będe się dłużej użalać bo to nic nie da. Pomimo wszystkiego o czym pisałam wyżej jest coś czego nie obejrzałabym nawet gdyby to było jedyne puszczane anime na świecie - Duel Masters - tego to bym nawet wolała nie zaliczać do anime... |
|
| Powrót do góry |
|
|
Kakashi

|
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 1:38 pm |
|
|
|
| Najgorsze anime to Naruto. tego się nawet nie da oglądać. _________________ Pżeprarzam za błendy ortografitrzne
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Seohee

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Kakashi

|
Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 4:37 pm |
|
|
|
| Kazdy ma inny gust, ale pokemony to są w ogóle masakryczne i hamtaro też _________________ Pżeprarzam za błendy ortografitrzne
|
|
| Powrót do góry |
|
|
d3miurg

|
Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 7:53 pm |
|
|
|
Ja uwazam że szczytowa miejscówka dla najgorszego animca to OAVka "Green Green'a"(ta pierwsza... nie ta "kinowa"(bo kinówka kozaczy ) ) poprostu dno....... |
|
| Powrót do góry |
|
|
Seohee

|
|
| Powrót do góry |
|
|
..:Colinka:..

|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 2:58 pm |
|
|
|
| Najgorsze anime - pokemon... (jeżeli wogóle to można nazwać anime) _________________ ..:I'm listening
to a music never ending.
My baby,
don't you know I'll never let you down.
You've oppened me,
To so many different endings.
But baby,
I know that you'll always be around... --> by U.H. :..
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Seohee

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Yugin

|
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 8:12 pm |
|
|
|
| zdecydowanie pokemony a i każde anime z dubbingiem polskim bo np Naruto z polskimi dialogami jest żałosny |
|
| Powrót do góry |
|
|
Wyspa

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Jordi

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 10:41 pm |
|
|
|
Ja się z tobą nie zgodzę, Wyspa. Nie oglądam ani DB ani Naruto. Powodem jednak nie jest to, że jest "najgorsze z najgorszych" tylko po prostu wg mnie należą do typu anime, z których się po prostu wyrasta. DB oglądałem kiedyś mnóstwo i wcale się tego nie wstydzę. Podobało mi się i nadal czuję swego rodzaju sentyment do tego anime, ale czy obejrzałbym jeszcze raz? Nie. Te fora o których piszesz, na których te anime są wychwalane, zapewne przepełnione są ludźmi, do których te anime są kierowane- nastolatkami.
Co do wzorowania się na reckach... Z reguły to dobrze działa, ale prawdę mówiąc ja wolę być mile zaskoczony oglądając anime, które zostało słabo ocenione przez innych, niż mieć wielkie oczekiwania wobec wychwalanego anime i zawieść się  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Frezio-kun

|
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 3:37 pm |
|
|
|
| Cytat: |
| Ja nie lubię Naruto i Dragon Ball'a... najgorsze z najgorszych ale pewnie ktoś wyskoczy zaraz ze herezje prawie |
Uaaa... Heretyku zbereźnyyy...!!
Nie no żartuje :) Obecnie z Naruto jestem na bierząco, a DB obejrzałem od dechy do dechy i na tym konczy się moja fascynacja. Uwielbiam anime, które w max 30-40 odcinkach potrafią oddać widzowi wszystkie swoje wdzięki (najlepsze są 13,nastki do 15).
| Ja uwazam że szczytowa miejscówka dla najgorszego animca to OAVka "Green Green'a"(ta pierwsza... nie ta "kinowa"(bo kinówka kozaczy ) ) poprostu dno....... |
Uwież mi, że widziałem dużo gorsze próby hentai'skie. :)
| wolę być mile zaskoczony oglądając anime, które zostało słabo ocenione przez innych, niż mieć wielkie oczekiwania wobec wychwalanego anime i zawieść się |
Niby o Haibane Renmei mówi się, że jest 'smętne'. Dlatego pomyślałem, że lepiej mi tego nikt zareklamować nie mógł. Więc odrazu ruszyłem do poszukiwań, a wkońcu do obejrzenia :) Jestem szczęśliwy, że ktoś poniżył taki okaz jak Haibane Renmei. Zapewne gdybym usłyszał przesłodzone pozytywny uznałbym, że to kolejne anime, które kiedyś nabęde :) Co nie oznacza oczywiście, że abym coś obejrzął musi być kiepsko ocenione. Kiruję się tym co sergioosh : "wolę być mile zaskoczony oglądając anime, które zostało słabo ocenione przez innych, niż mieć wielkie oczekiwania wobec wychwalanego anime i zawieść się " :)
Poza tym, gdy słyszę określenia "kozackie", "wymiata"... to mnie w żołądku ściska... jak się to powinno odbierać? Pozytywnie czy Negatywnie ? Sam nie wiem... |
|
| Powrót do góry |
|
|
Wyspa

|
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 7:57 pm |
|
|
|
| Może powiem inaczej sam jak bylem nastolatkiem (a w sumie nawet dzieciak nie nastolatek) oglądałem Animy... do czasu... właśnie aż popularności nie nabrał DB... Nie podobało mi się to już jako dziecku... a kiedy wszyscy zaczęli latać ze szkoły na DB tak mnie to zdegustowało iż w ogóle przestałem oglądać Animy... Najpierw z powodu właśnie panującej mody i wszechobecnego DB... potem uważałem to za dziecinne choć pół roku temu się przełamałem i wróciłem do gatunku ;]... z stąd moja wielka niechęć do DB i tego typu Anim... |
|
| Powrót do góry |
|
|
Animegirl

|
Wysłany: Pią Lis 16, 2007 7:53 pm |
|
|
|
| Yugi- oh , nic dodać nic ująć |
|