| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Sro Kwi 26, 2006 2:51 pm |
|
|
|
| Phase napisał: |
Devil May cry 3 na kompa???...koniec swiata
Ciekawe jakie bedzie sterowanie:shiftem podskok,W do przodu,A w lewo,Z do tyłu już nie mowie co bedzie sie dzialo podczas strać z bossami |
a to na pcta nie ma dobrych padow? podejzewam, ze kupujac pada razem z gra wyszloby nie wiele wiecej niz sama gra na ps2
Onimusha tez doczekal sie pctowej wersji tak swoja droga. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
mosad

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Czw Kwi 27, 2006 11:53 pm |
|
|
|
| przepraszam, ale czy ja cos mowilem o JRPGach? Swiat rpgow na JRPGach sie nie konczy. a Baldurs gate? icewind dale? Fallout? neverwinter nights? morrowind (tego co prawda nie lubie:P)? Swoja droga z tych, ktorych wymieniles w polowe gralem:] |
|
| Powrót do góry |
|
|
Gambit

|
|
| Powrót do góry |
|
|
mosad

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Ana

Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 57 Skąd: Mugen Tenshin Ninjutsu Tenjinmon Dojo
|
Wysłany: Pon Maj 01, 2006 12:42 am |
|
|
|
Ja tam wole konsole od PC ale nie mam nic do grania na PC (lata przyzwyczajenia). Poza tym mam jedna zasade: jesli Tomb Raider to tylko na PC :) steruje mi sie lepiej (nie jestem fanka, gram dla zabawy w TRy). Tak samo nie bede teraz kupowała PSXa aby pograc w stare gry które moge odpalic na emu (Tenchu 1,2; Silent Hill, Fighting Force, Gekido, Tekken 2-3, Soul Edge, DoA1, Xenogears, Tomb Raider 1,2,3). To by była głupota. Juz wolalabym te 120zl (za tyle mniej wiecej chodzi PSX na allegro) odłozyc na X360 (ziarnko do ziarnka) czy na wakacje.
Teraz biore sie za gry na DreamCasta :) w koncu. Skoncze TR:Angel of Darknes, skoncze to co zaczełam do SC1 i czas poswiecam głównie DC. No nie liczac przerw na Kingdom Hearts (i chyba ze uda mi sie pozyczyc od kumpla Death by Degrees). Teraz juz zadnych bijatyk, bo przez te "dziadostwa" nie gram w nic innego.
Lista:
- Shenmue (trzeba w koncu 1 przyniesc od kumpla)
- MK:Gold (tak wiem, bijatyka, ale w to pogram z godzine bo musze ogolnie "obejrzec" )
- Virtua Fighter 3 (jak wyzej)
- The Ring
- Space Channel 5
- Chu Chu Rocket (czeka na na nagranie na CD^^)
a reszte mam zamiar posciagac i grac na emu, wsrod tych ktore chce sciagnac sa Tenchu 1 i 2 oraz Silent Hill :) |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Pon Maj 01, 2006 12:21 pm |
|
|
|
Ana jezeli twierdzisz ze nie warto kupic PSXa tylko lepiej grac przez emulatory to hmm niezle...jezeli zbierasz juz na xboxa360 to domyslam sie ze juz w pokoju u ciebie stoi HDTV...
Widze ze jestem jedynym graczem tutaj dla ktorego gry i konsole to cos wiecej niz graty zajmujace miejsce w pokoju...
Mosad wiesz ja tez jestem graczem z krwii i koscii i mam szacunek do producentow i NIE kupuje np piratów a ni nie przerabiam konsol. _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Pon Maj 01, 2006 4:14 pm |
|
|
|
Wg. mnie emulator ePSXe jest w stanie dać więcej niż zwykły PSX. Graficznie bije go (i można też go do TV podłączyć), możesz save'ować używając klawiatury (bez potrzeby wchodzenia do menu), można podłączyć 5.1.
Nie trzeba mieć HDTV by grać na XBOXie 360, choć fakt faktem trochę się traci na jakośći. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Ana

Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 57 Skąd: Mugen Tenshin Ninjutsu Tenjinmon Dojo
|
Wysłany: Pon Maj 01, 2006 7:23 pm |
|
|
|
Ana jezeli twierdzisz ze nie warto kupic PSXa tylko lepiej grac przez emulatory to hmm niezle...jezeli zbierasz juz na xboxa360 to domyslam sie ze juz w pokoju u ciebie stoi HDTV...
Widze ze jestem jedynym graczem tutaj dla ktorego gry i konsole to cos wiecej niz graty zajmujace miejsce w pokoju...
Mosad wiesz ja tez jestem graczem z krwii i koscii i mam szacunek do producentow i NIE kupuje np piratów a ni nie przerabiam konsol. |
Bo to jest idiotyzm
Jedna "martwa" konsole mam (DreamCast) i nie załuje ale PSXa na pewno nie kupię. Wolę ściągnąć gry i grac na emu. Szkoda kasy. Jestem graczem a nie konsolowym maniakiem. Po prostu zgadzam sie z mosadem. Po prostu komp mi wyrabia, a jakos grania mam ta samą. Ze co? Ze to nie jest srebrne pudełko i nie gram na TV? Olac, wazne ze moge zagrac.
HDTV nie mam. Dobra wiem ze grafika z X360 ładnie wyglada dopiero na nim, ale kurde przeciez nie to sie w grze liczy. Ja bym chciala pograc w DOA4 i jak dla mnie DOA4 mogloby miec grafike nawet DOA2. Olac. Liczy sie gra i miodnosc a nie grafika.
Chyba powinienes o tym wiedziec panie "graczu z krwi i kosci"
A co drugiego akapitu... schlebiasz sobie |
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Shinji

|
Wysłany: Wto Maj 02, 2006 2:19 am |
|
|
|
| Nom DoA4 wgniata i miazdzy ... szczegolnie jak gra sie online ^_^ IMO najlepsza czesc serii. W poprzednie gralem turystycznie, w ta gram namietnie !! :) |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 12:03 pm |
|
|
|
Nie no poprostu "rzadzicie" zastanawiam sie ile macie wogole lat :)
Ale pokolei:
| sergioosh napisał: |
| Nie trzeba mieć HDTV by grać na XBOXie 360, choć fakt faktem trochę się traci na jakośći. |
Troche???hahahaha...Jezeli niema sie HDTV to traci sie 50% ztego jak gra wyglada,a jezeli twierdzicie ze na grafice wam nie zalezy to moze cofnijcie sie do ery commodore64 albo Ponga.Tam liczyla sie tez grywalnosc a nie grafika.Ja mam dosyc rozpikselowanych postaci,obiektow.Jest rok 2006 oczekuje grafikiz prawdziwego zdarzenia.Juz chciwy Bill nam ja zapoawiadał na pierwszym xboxie i lipa...
| Ana napisał: |
Bo to jest idiotyzm
Jedna "martwa" konsole mam (DreamCast) i nie załuje ale PSXa na pewno nie kupię. Wolę ściągnąć gry i grac na emu. Szkoda kasy. Jestem graczem a nie konsolowym maniakiem. Po prostu zgadzam sie z mosadem. Po prostu komp mi wyrabia, a jakos grania mam ta samą. Ze co? Ze to nie jest srebrne pudełko i nie gram na TV? Olac, wazne ze moge zagrac.
HDTV nie mam. Dobra wiem ze grafika z X360 ładnie wyglada dopiero na nim, ale kurde przeciez nie to sie w grze liczy. Ja bym chciala pograc w DOA4 i jak dla mnie DOA4 mogloby miec grafike nawet DOA2. Olac. Liczy sie gra i miodnosc a nie grafika.
Idiotyzmy to Ty tutaj wlasnie wypisujesz...Nazywasz sie graczem a grasz na emulatorach i gry ściagasz???hahahahahahahahaha.Widac,że Twoja etyka stoi na bardzo WYSOKIM poziomie zreszta nie ma co sie dziwic po co "tracic" hajs na gry i wogole ruszac dupe z domu jak mozna sobie sciagnac z internetu gry.Twoja mentalnosc i podejscie i mnie rozbija na czesci pierwsze.Jezeli szkoda Ci kasy na gry to dlaczego nazywasz sie "graczem" ja bym Cie nazwał inaczej ale nie chce Ci ubliżać...Zreszta kazdy gracz kochajacy gry i konsole czy nawet pc i gry wychodzace na niego ma szacunek do producentow za to co robią i kupujac gre orginalna zachowuje sie w porzadku i z samym sobą i z firma,ktora ta gre wyprodukowala.Czemu juz nie ma takich firm jak Acclaim???zbankrutowały...
Zapewniam Cie Ana,ze satysfakcja jest tysiac razy wieksza grajac na PSXie niz na emulatorze...Ale do takich ludzi jak Ty takie argumenty nie docieraja bo i tak bede uzywac piratów i tak bede przerabiac konsole i tak beda nazywac sie graczami...
Mam kumpla na osiedlu tez ma takie same podejscie jak Ty Ana.Szczyci się tym,że ma ponad 150 piratów na PS2...Ja się szczyce tym ze mam 15 orginalnych gier na Ps2...
Sugeruje zastanowić się dwa razy nad doborem słownictwa. Żeby wyrazić swoje poglądy, nie trzeba być wulgarnym! Jest opcja edytuj, korzystanie z nie nie boli! _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Gambit

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 2:03 pm |
|
|
|
Nie no poprostu "rzadzicie" zastanawiam sie ile macie wogole lat :)
Ale pokolei:
| Nie trzeba mieć HDTV by grać na XBOXie 360, choć fakt faktem trochę się traci na jakośći. |
Troche???hahahaha...Jezeli niema sie HDTV to traci sie 50% ztego jak gra wyglada,a jezeli twierdzicie ze na grafice wam nie zalezy to moze cofnijcie sie do ery commodore64 albo Ponga.Tam liczyla sie tez grywalnosc a nie grafika.Ja mam dosyc rozpikselowanych postaci,obiektow.Jest rok 2006 oczekuje grafikiz prawdziwego zdarzenia.Juz chciwy Bill nam ja zapoawiadał na pierwszym xboxie i lipa... |
Co wcale nie znaczy, że kupując XBOXa *musisz* kupić HDTV. To wg mnie w ogóle mija się z celem, gdyż telewizja nadawana w HDTV dostępna w Polsce nie będzie jeszcze przez jakiś czas. Wybacz, ale wydawanie 5 tysięcy na telewizor tylko by grać na konsoli wg mnie to dopiero jest idiotyzm.
| Ana napisał: |
Bo to jest idiotyzm
Idiotyzmy to Ty tutaj wlasnie wypisujesz...Nazywasz sie graczem a grasz na emulatorach i gry ściagasz??? |
ściąganie gier jest nie fair, ale co jeśli ktoś lubi jakąś grę, kupi oryginał i będzie grał na emu bo go nie stać na PSX? Z resztą co ty taką świętość z tego robisz? Gra to jest gra, rozrywka. Można zbierać, można lubić jedną mniej lub bardziej, ale ty to prawie jak jakiś kult traktujesz...
hahahahahahahahaha.Widac,że Twoja etyka stoi na bardzo WYSOKIM poziomie zreszta nie ma co sie dziwic po co "tracic" hajs na gry i wogole ruszac dupe z domu jak mozna sobie sciagnac z internetu gry.Twoja mentalnosc i podejscie i mnie rozbija na czesci pierwsze.Jezeli szkoda Ci kasy na gry to dlaczego nazywasz sie "graczem" ja bym Cie nazwał inaczej ale nie chce Ci ubliżać...Zreszta kazdy gracz kochajacy gry i konsole czy nawet pc i gry wychodzace na niego ma szacunek do producentow za to co robią i kupujac gre orginalna zachowuje sie w porzadku i z samym sobą i z firma,ktora ta gre wyprodukowala.Czemu juz nie ma takich firm jak Acclaim???zbankrutowały...
Zapewniam Cie Ana,ze satysfakcja jest tysiac razy wieksza grajac na PSXie niz na emulatorze...Ale do takich ludzi jak Ty takie argumenty nie docieraja bo i tak bede uzywac piratów i tak bede przerabiac konsole i tak beda nazywac sie graczami...
Mam kumpla na osiedlu tez ma takie same podejscie jak Ty Ana.Szczyci się tym,że ma ponad 150 piratów na PS2...Ja się szczyce tym ze mam 15 orginalnych gier na Ps2... |
Nie wiem za bardzo co ma wspólnego etyka z nazywaniem siebie "graczem" ale fakt faktem co do piractwa trudno się nie zgodzić. Gubi Cię jeden fakt. Czy ty za to wszystko płaciłeś? Może i za swoje pieniądze, ale czy zarobione przez Ciebie? Dlatego nie zgadzam się co do twojej definicji "gracza". Brak pieniędzy nie usprawiedliwia kradzieży, ale priorytetem gracza są gry, nie prawo. Dlatego ja za gracza się nie uważam  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 3:54 pm |
|
|
|
Co wcale nie znaczy, że kupując XBOXa *musisz* kupić HDTV. To wg mnie w ogóle mija się z celem, gdyż telewizja nadawana w HDTV dostępna w Polsce nie będzie jeszcze przez jakiś czas. Wybacz, ale wydawanie 5 tysięcy na telewizor tylko by grać na konsoli wg mnie to dopiero jest idiotyzm.
|
widze ze jestes na biezaco w temacie HDTV :) Wiesz juz najblizsze mistrzostwa swiata bedzą nadawana w systemie HDTV...
Reszte zostawie bez komentarza...
ściąganie gier jest nie fair, ale co jeśli ktoś lubi jakąś grę, kupi oryginał i będzie grał na emu bo go nie stać na PSX? Z resztą co ty taką świętość z tego robisz? Gra to jest gra, rozrywka. Można zbierać, można lubić jedną mniej lub bardziej, ale ty to prawie jak jakiś kult traktujesz...
|
Człowieku jaki kult???ogarnij sie...Po pierwsze PSX kosztuje nie całe 200zl po drugie to jest piractwo sciaganie gier zreszta sam w innym topiku(o filmach)tratkujesz to "jako kradziez".A tutaj wypisujesz ze to nic złego???Zdecyduj sie wreszcie co jest dla ciebie piractwem a co nie jest.Stary jak go stac na orginalna gre to stac go tez bedzie na PSXa...
| sergiosh napisał: |
| Czy ty za to wszystko płaciłeś? Może i za swoje pieniądze, ale czy zarobione przez Ciebie? Dlatego nie zgadzam się co do twojej definicji "gracza". Brak pieniędzy nie usprawiedliwia kradzieży, ale priorytetem gracza są gry, nie prawo. Dlatego ja za gracza się nie uważam |
To Cie oświece bo widze ze bladzisz...TAK ZAPRACOWALEM NA SWOJE WSZYSTKIE GRY I KONSOLE,A NAWET NA KOMPA I JESTEM Z TEGO DUMNY!!!Nie mam 15-17 lat zeby sie prosic rodzicow zeby mi cos kupili.Zreszta moi starzy sa przeciwni takiej formie spedzania wolnego czasu,dlatego bylem zmuszony sam o swoja pasje zadbac dlatego RUSZYLEM DUPE I POSZEDLEM DO PRACY i nie biadoliłem ze mnie nie stać na orginalne gry.Chcieć to móc ale widze ,ze najlepiej to sie uwalic z dupa na kanapie i tlumaczyc ze pieniedzy nie ma...
Zgadzam sie z Toba ze to gracza priorytetem sa gry...ale tez musi postepowac zgodnie sprawem iwlasnym sumieniem.wolisz dac zarobic Armencowi na gieldzie czy Firmie ktora produkuje gry i ktorej te pieniadze sie naleza za to ze odwalila kawal dobrej roboty i dzieki niej dane bylo Ci wogole zagrac w tą gre???
Niech sobie kazdy odpowie we wlasnym sumieniu...
| gambit napisał: |
| co do psx to wiem sam po sobie że jak go miałem to sie zagrywałem pózniej sprzedałem, mam kompa który mi spokojnie pociągnie jego emulatory ale to juz nie to samo nie ma klimatu konsoli |
I o to wlasnie chodzi.Wreszcie ktos sensownie pisze. _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
|
|
| Powrót do góry |
|
|