| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
sergioosh

|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 4:20 pm |
|
|
|
| Phase napisał: |
| sergioosh napisał: |
Co wcale nie znaczy, że kupując XBOXa *musisz* kupić HDTV. To wg mnie w ogóle mija się z celem, gdyż telewizja nadawana w HDTV dostępna w Polsce nie będzie jeszcze przez jakiś czas. Wybacz, ale wydawanie 5 tysięcy na telewizor tylko by grać na konsoli wg mnie to dopiero jest idiotyzm.
|
widze ze jestes na biezaco w temacie HDTV :) Wiesz juz najblizsze mistrzostwa swiata w niemczech bedzą nadawana w systemie HDTV...
Reszte zostawie bez komentarza... |
czyli mam rozumieć, że kupienie telewizora HDTV, by obejrzeć mistrzostwa i pograć na XBOXie nie jest nierozsądne? Nic mi o tym nie wiadomo, by któraś polska stacja podjęła się nadawania mistrzostw w HDTV. Swoją drogą, którędy?
EDIT:
| Forum HDTV.com.pl napisał: |
KRRiT tym razem staneła na wysokosci zadania . Na swoim posiedzeniu podpisała umowę w sprawie otwarcia pierwszego kanału HDTV w języku polskim.
Cieszy fakty ,że umowę podpisały wszystkie najważniejsze stacje telewizyjne w kraju - mając na względzie nadchodzące Mistrzostwa Świata
Świata w piłce nożnej oraz transmisje wyboru Miss Świata , któych gospodarzem jest nasz kraj.
Wreszcie skończą się dywagacje czy warto ?
Brawo !!!
żródło : komunikat KRRiT z dn. 20.12.2009r.) |
Post z jakiegoś forum. Wszystko tłumaczy data postu. 01.04.2006
Chyba, że masz na myśli jakąs zagraniczną telewizję, ale tak czy inaczej do telewizora HDTV musiałbyś kupić tuner, który jest w stanie odebrać sygnał HDTV, a to jest kolejny spory wydatek.
BTW. Spróbuj poszukać kanałów HDTV na liście używanego powszechnie w polsce satelity "Hotbird" czy "Astra"
EDIT:
tunery HDTV:
http://www.allegro.pl/search.php?string=hdtv+tuner
lista kanałów HDTV:
http://www.kingofsat.net/pl/hdtv.php
| ściąganie gier jest nie fair, ale co jeśli ktoś lubi jakąś grę, kupi oryginał i będzie grał na emu bo go nie stać na PSX? Z resztą co ty taką świętość z tego robisz? Gra to jest gra, rozrywka. Można zbierać, można lubić jedną mniej lub bardziej, ale ty to prawie jak jakiś kult traktujesz... |
Człowieku jaki kult???ogarnij sie...Po pierwsze PSX kosztuje nie całe 200zl po drugie to jest piractwo sciaganie gier zreszta sam w innym topiku(o filmach)tratkujesz to "jako kradziez".A tutaj wypisujesz ze to nic złego???Zdecyduj sie wreszcie co jest dla ciebie piractwem a co nie jest.Stary jak go stac na orginalna gre to stac go tez bedzie na PSXa... |
Tu chyba wyszło małe nie porozumienie. Przeczytaj to co zacytowałeś jeszcze raz. "Ściąganie gier nie jest fair" nie znaczy, że jest dobre tylko wręcz przeciwnie. Czy ja tam napisałem, że jest inaczej??
| sergiosh napisał: |
| Czy ty za to wszystko płaciłeś? Może i za swoje pieniądze, ale czy zarobione przez Ciebie? |
To Cie oświece bo widze ze bladzisz...TAK ZAPRACOWALEM NA SWOJE WSZYSTKIE GRY I KONSOLE,A NAWET NA KOMPA I JESTEM Z TEGO DUMNY!!!Nie mam 15-17 lat zeby sie prosic rodzicow zeby mi cos kupili.Zreszta moi starzy sa przeciwni takiej formie spedzania wolnego czasu,dlatego bylem zmuszony sam o swoja pasje zadbac dlatego RUSZYLEM DUPE I POSZEDLEM DO PRACY i nie biadoliłem ze mnie nie stać na orginalne gry.Chcieć to móc ale widze ,ze najlepiej to sie uwalic z dupa na kanapie i tlumaczyc ze pieniedzy nie ma... |
Po pierwsze to ty powinieneś się ogarnąc. To nie było pytanie sugerujące, że to nie ty zarobiłeś na swoje. Wystarczyło wyprowadzić mnie z błędu, a używanie dużych liter=krzyk, a to nie jest tu mile widziane (patrz:regulamin). Może i nie masz 15-17 lat, ale styl twojej wypowiedzi to sugeruje. Bardzo dobrze, że wziąłeś sprawy w swoje ręcę, ale nie wkładaj mi w usta słów, których nie wypowiedziałem, gdyż ja wcale się tak nie tłumaczę.
Ostatnio zmieniony przez sergioosh dnia Sro Maj 03, 2006 4:45 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 4:40 pm |
|
|
|
| Sergioosh napisał: |
Tu chyba wyszło małe nie porozumienie. Przeczytaj to co zacytowałeś jeszcze raz. "Ściąganie gier nie jest fair" nie znaczy, że jest dobre tylko wręcz przeciwnie. Czy ja tam napisałem, że jest inaczej??
|
Caly czas mam swiadomosc ze dla ciebie to jednka nic zlego...podajesz jakies przyklady z kosmosu o kolesiu co ma orginalna gre i gra w nia na emulatorze...Pokaz mi takiego delikwenta co kupie gry orginalne i zamiast grac na konsoli gra na emulatorze...Na emulatorze bo na gry orginalne go stac ale na konsole juz nie...Bravo sergioosh
| Po pierwsze to ty powinieneś się ogarnąc. To nie było pytanie sugerujące, że to nie ty zarobiłeś na swoje. Wystarczyło wyprowadzić mnie z błędu, a używanie dużych liter=krzyk, a to nie jest tu mile widziane (patrz:regulamin). Może i nie masz 15-17 lat, ale styl twojej wypowiedzi to sugeruje. Bardzo dobrze, że wziąłeś sprawy w swoje ręcę, ale nie wkładaj mi w usta słów, których nie wypowiedziałem, gdyż ja wcale się tak nie tłumaczę. |
Po 1:pisalem z duzych liter,zebys wreszcie zrozumial i zaczoł logicznie myslec.Sam wysuwasz wnioski ze niby "nie za swoje zarabione pieniadze"dlatego widze ze z duzych liter jak sie pisze dociera do was to.
Po 2 :mam gdzies regulamin Rejestracja na forum jest równoznaczna z akceptowaniem jego regulaminy. Nie podoba się - nikt nikogo tutaj nie trzyma. Traktuj to jako ostrzeżenie!
Zastaniawiam sie ile ty masz lat...17?18?
Sergioosh qrwa gdzie napisalem ze sie tłumaczysz???pokaz mi to.Jakies masz urojenia.Pisalem ogolnie jaka jest mentalosc ludzi uzywajacych piratowa i uwazajacych sie za "prawdziwych graczy".A że i Ty sie poczules dotkniety tym moim stwierdzeniem to chyba jednak cos w tym musi byc.. _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 5:05 pm |
|
|
|
| Sergioosh napisał: |
|
Caly czas mam swiadomosc ze dla ciebie to jednka nic zlego...podajesz jakies przyklady z kosmosu o kolesiu co ma orginalna gre i gra w nia na emulatorze...Pokaz mi takiego delikwenta co kupie gry orginalne i zamiast grac na konsoli gra na emulatorze...Na emulatorze bo na gry orginalne go stac ale na konsole juz nie...Bravo sergioosh |
Cały czas masz świadomość? Jaja sobie robisz? Powiedz mi, na jakiej podstawie w kółko twierdzisz że dla mnie to nic złego? To jest złe i dobrze wiem o tym, a to, że mam pirackie płyty może tylko świadczyć o mojej hipokryzji. Wygląda na to, że wiesz lepiej co ja myślę. A przykład mówisz? Proszę bardzo. Ja, nigdy nie posiadając PSXa kupiłem oryginalną grę "Koudelka".
| Po pierwsze to ty powinieneś się ogarnąc. To nie było pytanie sugerujące, że to nie ty zarobiłeś na swoje. Wystarczyło wyprowadzić mnie z błędu, a używanie dużych liter=krzyk, a to nie jest tu mile widziane (patrz:regulamin). Może i nie masz 15-17 lat, ale styl twojej wypowiedzi to sugeruje. Bardzo dobrze, że wziąłeś sprawy w swoje ręcę, ale nie wkładaj mi w usta słów, których nie wypowiedziałem, gdyż ja wcale się tak nie tłumaczę. |
Po 1:pisalem z duzych liter,zebys wreszcie zrozumial i zaczoł logicznie myslec.Sam wysuwasz wnioski ze niby "nie za swoje zarabione pieniadze"dlatego widze ze z duzych liter jak sie pisze dociera do was to.
|
Nigdy z myśleniem logicznym myśleniem nie miałem problemów, ani też nigdy nie słyszałem o metodzie "używania dużych liter by ktoś zaczął logicznie myśleć".
| Po 2 :mam gdzies regulamin |
Bez komentarza.
| Zastaniawiam sie ile ty masz lat...17?18? |
byłeś blisko, 19.
Sergioosh qrwa gdzie napisalem ze sie tłumaczysz???pokaz mi to.Jakies masz urojenia.Pisalem ogolnie jaka jest mentalosc ludzi uzywajacych piratowa i uwazajacych sie za "prawdziwych graczy".A że i Ty sie poczules dotkniety tym moim stwierdzeniem to chyba jednak cos w tym musi byc... |
RUSZYLEM DUPE I POSZEDLEM DO PRACY i nie biadoliłem ze mnie nie stać na orginalne gry.Chcieć to móc ale widze ,ze najlepiej to sie uwalic z dupa na kanapie i tlumaczyc ze pieniedzy nie ma... |
Może i źle, ale ja to odebrałem jako w odniesieniu do mnie. A wg mnie prawdziwy gracz to ten, kto gra z zamiłowania. Czy na piratach czy nie to już osobna, niemniej jednak istotna sprawa. A temat o HDTV uległ przedawnieniu? Zapomniałeś? Czy możę nie chcesz przyznać racji? |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 5:51 pm |
|
|
|
Cały czas masz świadomość? Jaja sobie robisz? Powiedz mi, na jakiej podstawie w kółko twierdzisz że dla mnie to nic złego? To jest złe i dobrze wiem o tym, a to, że mam pirackie płyty może tylko świadczyć o mojej hipokryzji. Wygląda na to, że wiesz lepiej co ja myślę. A przykład mówisz? Proszę bardzo. Ja, nigdy nie posiadając PSXa kupiłem oryginalną grę "Koudelka".
|
dobrze ze sie przyznales .A co do przykladu...sam mowi za siebie
Ale dobrze ze chociaz jedna gre w zyciu kupiles orginalna...zawsze cos.Oklaski za poswiecenie pieniedzy za ktore pewnie bys mial 10 piratów.
| Może i źle, ale ja to odebrałem jako w odniesieniu do mnie. A wg mnie prawdziwy gracz to ten, kto gra z zamiłowania. Czy na piratach czy nie to już osobna, niemniej jednak istotna sprawa. A temat o HDTV uległ przedawnieniu? Zapomniałeś? Czy możę nie chcesz przyznać racji? |
Dla mnie gracz to osoba dla ktorej gry to pasja,ktory nie szczedzi swoich pieniedzy na to by kupic gre,konsole czy jakis inny gadzet zwiazany z jego pasja.
Jak bys zapisal o HDTV za pierwszym to bys mial odpowiedz.
Po pierwsze HDTV nie kosztuje 5tys tylko grubo ponad 10tys zl.
Wiec najpierw zanim dojde do sedna bede musial Ci uzmyslowic czym jest HDTV i jego powiazania z xboxem 360
HdTV to telewizor,ktory odbiera dwie rozdzielczosci 720p oraz 1080i.Przekladajac tona piksele daje nam to 1280x720 dla trybu 720p i 1920x1080 dla trybu 1080i.Innymi slowami zeby kupic HDTV trzeba rozgladac sie za telewizorami,ktorych matryca supportuje wymienione wyzej rozdzielczosci obrazu.
Poki c ow Polsce wszystkie telewizory,czy plazmy,czy nawet te w technologii LCD obsluguja co najwyzej tryb 720p.Poki co ja osobiscie niewidzialem zadnego Tv dzialajacego sprawnie w trybie 1080i.Oczywiscie w marketingowej gadce podawanej mniej zorientowanej liczbie klientów,wiekszosc Tv miala wpisana tryby 720p i 1080i.Problem w tym,ze jak narazie u nas dostepne tV dzialaja na zasadzie skalowania wszystkich zrodel do nizszych rozdzielczosci.Innymi slowami akceptuja tryby 720p i 1080i ale wyswietlaja je i tak w nizszych.
Jezeli dowolna gra na xboxa 360 obslugiwac bedzie tryb 1080i,to logiczne jest,ze szkoda by bylo w takim przypadku przeskalowywac obraz o praktycznie jedna trzecia do dół(do trybu 720p) badz do jeszcze nizszych i udziwionych rozdzielczosci.Przeskalowywanie w dól obrazu zawsze oznacza utrate informacjii/jakosci,dlatego najlepszym rozwiazaniem jest zastosowanie tzw. matrycy "full HD"(pełne high definition).Matryca musi w pelni obslugiwac rozdzielczosc 1920x1080,by moc cieszyc sie grami na xboxa 360.
Mam nadzieje ze juz wszystko jasne jesli chodzi o HDTV i i xboxa 360.
A co do tunera to ja pierwszy raz o takim czyms slysze hahaha sorry  _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 6:12 pm |
|
|
|
@Phase
dobrze ze sie przyznales .A co do przykladu...sam mowi za siebie
Ale dobrze ze chociaz jedna gre w zyciu kupiles orginalna...zawsze cos.Oklaski za poswiecenie pieniedzy za ktore pewnie bys mial 10 piratów.[/quote]
Każdy kto uważa, że piractwo jest złe, a posiada nielegalne kopie jest hipokrytą, więc jakby na to nie patrzeć ty też. Sam mówi za siebie? rozwiń to, bo to nie jest zbyt treściwe. Dzięki za oklaski, ale idąc dalej to powinieneś mi troche więcej poklaskać, bo to nie jest moja jedyna oryginalna gra.
Może i źle, ale ja to odebrałem jako w odniesieniu do mnie. A wg mnie prawdziwy gracz to ten, kto gra z zamiłowania. Czy na piratach czy nie to już osobna, niemniej jednak istotna sprawa. A temat o HDTV uległ przedawnieniu? Zapomniałeś? Czy możę nie chcesz przyznać racji?
Dla mnie gracz to osoba dla ktorej gry to pasja,ktory nie szczedzi swoich pieniedzy na to by kupic gre,konsole czy jakis inny gadzet zwiazany z jego pasja. |
|
W takim razie ten temat zamknięty, po prostu nasze definicje tego określenia są różne
Jak bys zapisal o HDTV za pierwszym to bys mial odpowiedz.
Po pierwsze HDTV nie kosztuje 5tys tylko grubo ponad 10tys zl.
Wiec najpierw zanim dojde do sedna bede musial Ci uzmyslowic czym jest HDTV i jego powiazania z xboxem 360
[...]
Mam nadzieje ze juz wszystko jasne jesli chodzi o HDTV i i xboxa 360. |
Ojej, jaka wiedza. Kto powiedział, że ja tego nie wiem? Ach, zapomniałem, przecież ty lepiej wiesz co ja myślę.
Najbardziej ubawiłem się jak napisałeś "supportuje"
A co do tunera to ja pierwszy raz o takim czyms slysze hahaha sorry  |
No tak, kto by pomyślał, że HDTV to też standard cyfrowego przesyłania sygnału telewizyjnego.
EDIT:
pewnie to nie najlepszy FullHD, ale jest poniżej 10 tys. [url=full_hd_od_acmeimport_gw.html]http://www.allegro.pl/item100885689_benq_dv_3750_1920x1080_full_hd_od_acmeimport_gw.html[/url] |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 10:18 pm |
|
|
|
mi się chęci już dawno skończyły, ale chociażby z grzeczności nie odwracam się plecami jak ktoś coś do mnie mówi.
Co do tego HDTV co podałem; pewnie, że obsługuje. Znając życie to jest jego jedyna zaleta. No wiesz, zawsze się znajdzie droższy sprzęt, ja tylko chciałem udowodnić, że znajdzie się jakiś i poniżej 10 tys. A co ty się tak pysznisz tym Samsungiem i kablami do niego skoro i tak Ciebie też na niego nie stać. Ja akurat mam wytłumaczenie-> nie zarabiam. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 11:05 am |
|
|
|
Twoj post skomentuje jedynie tak:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Pozdrawiam Ciebie i twoją WIELKA wiedze w temacie HDTV :) _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 7:39 pm |
|
|
|
na razie HDTV jest luksusem (w Polsce) na który mało kto może sobie pozwolić. A Ci co mogą na pewno nie będą kupować na Allegro, ale przecież tak jest z każdą nowością. Sprzęt się upowszechni, to będzie można i na Allegro kupić.
|
Czlowieku co jak co ale telewizora ja przynajmniej nie kupil bym na allegro tylko w salonie zebym mogl zobaczycz jak to dziala na wlasne oczy a nie wierzyc zapewnieniom jakiemus kolesiowi,ktory niewiadomo skad jeszcze te Tv bierze.Po za tym Tv to nie plyta czy inna rzecz ktora mozna sobie zamowic i odebrac.Pomysl ile jeszcze kosztowala by przesylka...kurierska bo nie wyobrazam sobie by Tv ktos chcial wyslac poczta polska.
Poza tym ten topic nie powinien sie nazywac"emulatory,pc,konsole" tylko HDTV bo od kilkunastu postow tylko ten temat jest poruszany.
| Jak chcesz kogoś sądzić to zacznij od siebie, bo ty wychodzisz pod tym względem z leksza gorzej. |
Jaki obronca ucisnionych prosze prosze...Widze ze interpretacja tego co pisze przychodzi Ci z trudem...no coz...ja nie sadze tylko uwage zwracam bo co jak co ale Admin powinien umiec pisac bo pozniej czytam zdania dla mnie niezrozumiale i niewiadomo co kto mial na mysli... _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 9:27 pm |
|
|
|
Widzę, że twój brak zaufania do Allegro wynika po prostu z braku doświadczenia w kupowaniu tym sposobem. Pewnie, że jest tam sporo oszustów, ale to z reguły da się wyczaić. Ile kosztowałaby przesyłka? Hmm, przesłanie dwóch palet sprzętu kosztuje 300zł, co nawet w tym przypadku nie jest dużo przy cenie owego telewizora. A samego telewizora przewóz nie kosztowałby więcej niż 30-40zł.
może powinno być "emulatory, pc, konsole, HDTV"?
| co jak co ale Admin powinien umiec pisac bo pozniej czytam zdania dla mnie niezrozumiale i niewiadomo co kto mial na mysli... |
Heh, pokaż mi dopisek admina czy moda, w którym błąd sprawił, że czegoś nie zrozumiałeś. No, chyba że dla Ciebie pare literówek sprawia, że gubi Ci się sens zdania. Pomijam fakt, że niektórzy przynajmniej starają się pisać właściwie, a niektórzy wolą "supportować" itp...  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Xsellos

|
Wysłany: Sob Maj 06, 2006 9:17 am |
|
|
|
Fiu, fiu, widzę że wywiązała się ciekawa dyskusja. Czy jednak to nie za dalekie odejście od tematu? Ja niestety nie doleję oliwy do ognia, ponieważ z ręką na sercu mogę powiedzieć, że na konsolach się nie znam. :wink: Moim zdaniem komputer jak i konsola mogą być świetnymi urządzeniami zapewniającymi rozrywkę. Warto jednak pamiętać o jednym. Na kompie można robić masę różnych rzeczy oprócz grania. Natomiast konsole zostały stworzone tylko i wyłącznie w tym celu (choć teraz podobno odchodzi się od tego standardu, przekształcając konsole w centra domowej rozrywki, które nie mają służyć wyłącznie graniu ). Zaś w kwestii piractwa powiem jedno -dawniej kupowałem piraty (wstyd się przyznać ) i byłem z tego bardzo zadowolony. Teraz jednak stwierdzam, że te gry po prostu mi się znudziły, przejadły i nie czerpałbym satysfakcji z grania w nie (gdyby już naszła mnie ochota, by je zainstalować). Więc tak naprawdę trzeba z piractwem walczyć i dla mnie to obojętne czy ktoś ukradnie samochód czy film -kradzież to kradzież (choć też dużo zależy od okoliczności). Poza tym (jak pamiętam) można wykonać kopię zapasową danej gry czy programu, jednak nie wolno czerpać z tego korzyści finansowych. Zaś co do aukcji internetowych to trzeba przyznać, że czasem warto "zaryzykować", bo niekiedy produkty są naprawdę w dobrej jakości i niższej (od rynkowej) cenie. Jednak trzeba też pamiętać, by nie przesadzać -po to przecież mamy rozum, by z niego korzystać i oceniać czy ta okazja rzeczywiście nam się opłaci. |
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Sob Maj 06, 2006 10:25 am |
|
|
|
| Już PS2 ma możliwość odtwarzania filmów DVD, pewnie po modyfikacjach i avi, ale prawdę mówiąc nie orientuję się w tym. XBOX ma dużo możliwości wykraczających poza definicję konsoli znaną nam za czasów PSX, ale za każdy dodatek się płaci, więc co prawda można uzyskać prawie odpowiednik PCta, ale wątpie czy to się opłaca... |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Nie Maj 14, 2006 6:43 pm |
|
|
|
Oj, żeczywiście mało wiesz:] MotoAllegro jest spoko. Tak się złożyło, że mój ojciec kupił jeden samochód przez Allegro, a inny niedługo będe wystawiał na sprzedaż. lol? hehe
|
POWODZENIA |
Nie wiem na prawdę o co Ci chodzi. Skoro myślisz, że na MotoAllegro nie warto kupować podaj mi jakiś powód. Wczoraj, albo przedwczoraj rozmawiałem akurat z paroma osobami na temat allegro. Jakoś nie wypowiadali się negatywnie. Jeden nawet kupił sobie allusy do samochodu. Skąd ta niechęć? Masz jakieś złe doświadczenia z Allegro?
| jak zwykle rzeczowo i treściwie podszedłeś do sprawy. Wiesz, był taki Film "Rrrr!". Jakoś dziwnie skojarzył mi się z twoją odpowiedzią. Film niezbyt górnolotny, ale zabawny. |
A mi sie wydaje ze komus tu sie podlizujesz.............. |
To źle Ci się wydaje. Ach, sorry. Jednak masz rację. Znowu zapomniałem, że ty wiesz lepiej co ja myślę.
| gra na emulatorach to nie nigdy nie bedzie to samo co szpilanie na konsolach.Over. |
Nie nigdy nie będzie to samo? podwójne zaprzeczenie, czyli jednak to samo  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Nie Maj 14, 2006 11:45 pm |
|
|
|
| Nie nigdy nie będzie to samo? podwójne zaprzeczenie, czyli jednak to samo |
LOL,byla mala pomylka ale jak potrafisz sie domyslic to chyba wiesz o co mi chodzilo...
Wiec tak:Granie na emulatorach nigdy nie bedzie tym samu graniem co na konsolach...
To źle Ci się wydaje. Ach, sorry. Jednak masz rację. Znowu zapomniałem, że ty wiesz lepiej co ja myślę.
|
nom ktos z nas dwojga musi myslec...wypadlo na mnie
Nie wiem na prawdę o co Ci chodzi. Skoro myślisz, że na MotoAllegro nie warto kupować podaj mi jakiś powód. Wczoraj, albo przedwczoraj rozmawiałem akurat z paroma osobami na temat allegro. Jakoś nie wypowiadali się negatywnie. Jeden nawet kupił sobie allusy do samochodu. Skąd ta niechęć? Masz jakieś złe doświadczenia z Allegro?
|
Jaka nie chec???ja na allegro moge kupic film DVD, plyte CD z muza,czapke,odtwarzacz MP3,komiksy...Ale NIGDY nie kupie telewizora,pralki,mikrofalowki,komputera,samochodu wole isc do salonu i miec ta mozliwosc zobaczyc,obejrzec,przetestowac to co kupuje... _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
|
|
| Powrót do góry |
|
|