Może ktoś zapodać nazwy MP3 takich jak "Dragon Ash-Resound" , "Atari Teenage Riot-Speed" lub "Asian Dub Foundation-Fortress Europe" coś z tego gatunku
o ile ADF i DA rozumiem, bo to dub a ten pod urban jest podpisany o tyle ATR jakoś tu nie pasuje. ATR to zupełnie inny gatunek a jedyne co z japońskiego może być do nich ordrobinę podobne to Audio Active łączące elektronikę z punkiem
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 6:51 pm
Dzięki Katana, że Ci się chciało to uploadować :) ale ja jestem taka ofiara i oczywiście nie zdążyłam ściągnąć-- sam rozumiesz wakacje wyjazdy i tak się skończyło ze akurat nie bylo mnie, dzisiaj wróciłam sprawdzam Twoj post i juz po terminie tak to jest mieć moje szczęście. Aż nie mam sumienia prosić Cię o ponowne załadowanie
Znalazłem dość śmieszną piosenkę Wuwunio-Japan rap koleś jest polakiem i ma piosenki po polsku ,ale wracając do sedna.
Wuwunio-Japan rap jest zaśpiewana po japońsku nie wiem o czym bo nie znam tego języka ale z tego co mi się wydaje to ta piosenka nie ma sensu.
No nic zapraszam do posłuchania można się pośmiać.
http://download.yousendit.com/1FCB01E020A1340D
_________________ Milczenie jest złotem a mowa srebrem.
Alkohol zabija powoli więc mamy dużo czasu.
Porażką jest to, co tutaj polecacie z j-hh(chociaż nie wszystko), dlatego też postanowiłem zarejestrować się i polecić laikom coś z prawdziwego zdarzenia.
Więc do dzieła:
Yo Bracia i Siostry:) widzę,że odświeżam już dosyć stary i zapomniany topic ale może jeszcze kogoś zainteresuje.
Hime raperka urodziła się w 1979 roku, a na scenie przebywa od 2003 roku, kiedy to wyszedł jej debiutancki album Hime Hajime – wynik współpracy z uznanym DJ`em Hondą.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3
Strona 3 z 3