| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Ana

Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 57 Skąd: Mugen Tenshin Ninjutsu Tenjinmon Dojo
|
Wysłany: Pon Maj 01, 2006 12:33 am |
|
|
|
| Niltinco napisał: |
| W jRPG fabuła wcale nie jest bardziej wciągająca, a czasami jest wręcz nudna i pewne jej elementy powtarzają się w co drugim jRPG :/. Denerwuje mnie też w jaki sposób rozgrywana jest walka czyli: ja walne ciebie a ty mi oddasz i tak aż przejdzie cała tura :/. |
Ale turowe sa tylko niektore jRPG :) (np. FFX) jest duzo w których tak nie jest :) |
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
|
| Powrót do góry |
|
|
mottomo

|
|
| Powrót do góry |
|
|
mosad

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Teloniusz

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 6:55 pm |
|
|
|
| RPG na PC wydają mi się o wiele bardziej różnić między sobą (nie tylko systemem ale także i światem) choć prawdę mówiąc na tyle ile grałem w jRPG to szczególnie mi to nie przeszkadzało. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
|
| Powrót do góry |
|
|
mottomo

|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 8:58 am |
|
|
|
| sergioosh napisał: |
| RPG na PC wydają mi się o wiele bardziej różnić między sobą (nie tylko systemem ale także i światem) choć prawdę mówiąc na tyle ile grałem w jRPG to szczególnie mi to nie przeszkadzało. |
Nic dziwnego w końcu tu masz dwa zupełnie inne rynki i co za tym idzie producentów. Z jednej strony Stany i Europa a z drugiej Azja na czele z Japonią.
A co do Morrowinda (super giera) to rekord świata w przejściu gry na czas wynosi 7min (nawet jest filmik do ściągnięcia tylko ,ze nie pamiętam adresu) |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
|
| Powrót do góry |
|
|
mottomo

|
|
| Powrót do góry |
|
|
wiewqa

|
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 3:37 pm |
|
|
|
| Dla mnie istnieje jedynie Final Fantasy. Nie to że inne są beznadziejne czy coś. Po prostu w nie nie grałam bo krucho z czasem. Czytam posty użytkowników którzy przeszli praktycznie wszystko co wypuścił Squaresoft czyli już Square-Enix na rynek. Grałam w 9, 10 i 10-2 ale w 9 i 10 po 4-5 razy. W sumie nie żałuje ale mogłam ten czas poświęcić na granie w inne RPGi i teraz w sumie mam mało do powiedzenia. Ale jakby ktos tak polecił mi jakąś jedna grę (final fantasy 7 mam, wiec pomijamy to) to byłabym wdzięczna. Znalazło by sie czas pomiędzy nauką japońskiego a obowiązkami :) arigato gozaimsu, jaamatashita :) _________________ pokorny uczeń
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Arazaziel

|
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 7:12 pm |
|
|
|
ładnie ładnie.... ff naprawde wielkie dzieło squeru.... i jRPG jak to nazywacie, ale powinniscie jezeli mowa o finalu zaczac od IV....
FF VII to majstersztyk ! - kazdy kto uwaza sie za fana FF winien ja ukonczyc..._________________
私は学ぶ日本語を始めることを持っている
ps. nowy oryginalny avatarek z arazem  |
|
| Powrót do góry |
|
|
wiewqa

|
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 7:24 pm |
|
|
|
| hmm, właśnie kilka dni temu zaczełam grać ;p wciaga :) _________________ pokorny uczeń
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Arazaziel

|
|
| Powrót do góry |
|
|
wiewqa

|
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 10:24 pm |
|
|
|
nie strasz, zawsze ryczałam na koniec w X a siódemka ma podobno mocniejsze wrazenia ......., nie moge sie doczekać, a emu juz mam i wszystkie części tez posciagane, nie ma poprostu kiedy pograc, jedynie nie mam 8 ale w sumie kiedys przypadkiem jak sie natkne to moze zagram, lipna raczej jest z tego co mi sie obiło o uszy i wpadło w oczeta ;p
tak fabułe siódenki to nawet znam, ale nie tak dokładnie, a advent children to cudo !!!!
dzięki, jeśli jakies klopoty mnie spotkaja to uderzam do ciebie z zapytaniem :)
podrawiam  _________________ pokorny uczeń
|
|
| Powrót do góry |
|
|