Strona głównaFAQRegulaminGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

Help...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Język Japoński    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mosad

Post Wysłany: Czw Kwi 27, 2006 4:39 pm   Odpowiedz z cytatem
jestem strasznie zdenerwowany... czekam na odzew od jednego czlowieka ktory podal sie za nauczyciela jezyka japonskiego w jakies szkole... mam do niego numer telefonu... ale dal slowo ze sie odezwe wiec czekam... na unwerku we wroclawiu kurs trwa i nowych ludzi na semestr beda szukac dopiero we wrzesniu... kurs na uniwerku prowadzi pewna urocza japoneczka... gdzie pies pogrzebany? do cholery jasnej! to jest irytujace ze w takim duzym miescie jak wroclaw jest na dobra sprawe tylko jeden kurs japonskiego... dwa ze wspomniana japoneczka srednio dobrze mowi po polsku i po jednej lekcji mam szczere watpliwosci co do jej umiejetnosci zgrabnego/czytelnego przedstawienia gramatyki w naszym pieknym[geeez] jezyku... i co?

nie chce czekac na wrzesien... chce ten caly czas wykorzystac na nauke a jak narazie to tylko szukam kursu... ewentualnie prywatnego nauczyciela... jestem w stanie placic i obiecuje sie uczyc tylko do jasnej gdzie?!?!!

mysle ze wiele osob ma podobny problem...

PS. Taaaak Kaiou:P cos czuje ze chyba zrezygnuje z jedynego wolnego dnia w tygodniu i bede wpadal jednak na te lekcje...

pieskie jest zycie czlowieka ktory majac pieniadze i mieszkajac w tak duzym miescie jak wroclaw nie moze sie uczyc japonskiego...

tralalala walkin' trough Shibuya singin' ALLELUJAH!

www.macross.wordpress.com
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Shinji

Post Wysłany: Czw Kwi 27, 2006 6:59 pm   Odpowiedz z cytatem
To pomysl, ze ja mieszkam 30km od duzego miasta (Łódź). W mojej miscinie to o lekcjach mozna pomazyc :| W lodzi tez trudno znalez Szukalem i nie udalo sie (fak!). Ratuje mnie ESKK i w przyszlosci japonistyka, jednak te wymagania na ten kierunek .. juz sie boje. Co do lekcji z japoneczka ?? Ja bym chodzil 'no matter what' ... przeciez mozecie porozumiewac sie po angielsku (chyba, ze to tesh stanowi problem) ....
Powrót do góry
Shinto

Post Wysłany: Czw Kwi 27, 2006 7:01 pm   Odpowiedz z cytatem
a fajna ta japoneczka?

pozostaje język ciała
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sergioosh

Post Wysłany: Czw Kwi 27, 2006 9:15 pm   Odpowiedz z cytatem
a ja z kolei mialem szczescie w nieszczesciu. Mieszkam obok najmniejszego w Polsce miasta wojewodzkiego, ale mojemu znajomemu udalo sie znalezc niemca, ktory skonczyl polonistyke, japonistyke i lingwistyke majac nie wiecej niz 30 lat (pewnie ktores robil rownolegle) " nie pytajcie mnie jak to zrobil... Zapowiadalo sie na prawde dobrze. W ciagu 3 lekcji przerobilismy w grupce paru osob to co ja sam nauczylem sie w 2 miesiace " no ale chwile potem szczescie sie skonczylo, bo wspomniany kolega, ktory to wszystko zorganizowal poklucil sie z sensei'em no i to by bylo na tyle T.T
Powrót do góry
mosad

Post Wysłany: Pią Kwi 28, 2006 10:26 am   Odpowiedz z cytatem
Shinji napisał:
mozecie porozumiewac sie po angielsku (chyba, ze to tesh stanowi problem) ....

nope... ale zawsze pozostaja jakies niedomowienia... ale to nic... mysle ze pospieszylem sie troszq z tym postem... dzis widzialem sie z tym czlowiekiem od japonskiego o ktorym napomnialem w poscie... :)

i? mam prywatnego nauczyciela !!!!! 50zl za godzine zegarowa:P czyli jak u Kaiou plus odpadaja pociagi :) wiec jestem happy :) no moze nie zupelnie... bo wczoraj sobie sciegno naciagnolem i dzis ledwo co chodze
Co za dużo emotikon to niezdrowo!

Powrót do góry
kisaragi

Post Wysłany: Pią Maj 05, 2006 9:11 pm   Odpowiedz z cytatem
i? mam prywatnego nauczyciela !!!!! 50zl za godzine zegarowa:P czyli jak u Kaiou plus odpadaja pociagi :) wiec jestem happy :)

Uuu, a ja wlasnie chcialem sie zaoferowac.
Powrót do góry
Nani

Post Wysłany: Sob Maj 06, 2006 2:39 pm   Odpowiedz z cytatem
jeśli mieszkacie w Łodzi,umiecie mówic w miare po angielsku to zapraszam do mojego ojca na poczatku lipca wraca z Japonii

shiro

Post Wysłany: Sob Maj 06, 2006 3:30 pm   Odpowiedz z cytatem
JEST JEST JEST!!!! NA TO CZEKAŁEM!!!! YEAH!!!! Kocham Twojego Tate nie no żartuję. Będę mógł przychodzić?

btw. ile kosztuje?

crnobela

Post Wysłany: Czw Cze 08, 2006 9:21 am   Odpowiedz z cytatem
W Lodzi oile wiem kurs japonskiego organizowala szkola ktory miesci sie obok starego Centralu ( nie pamietam nazwy ) .Jesli ktos jest zainteresowany niech sie przejdzie i popyta.
Powrót do góry
krzychos7

Post Wysłany: Czw Cze 08, 2006 4:24 pm   Odpowiedz z cytatem
Rany wy to macie dobrze. Ja co prawda mieszkam w centrum warszawy, kursów japońskiego jest od groma (w okolicy 5km naliczyłem 9) ale za to kasy nie mam. Mi pozostaje nauka samemu dopóki nie skończę szkoły i nie zacznę zarabiać.

mosad

Post Wysłany: Czw Cze 08, 2006 4:34 pm   Odpowiedz z cytatem
sprostowanie miesiaca wracam jednak na lekcje do poznania eehhh Kaiou czarujacy jestes

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Język Japoński Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1