| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Zanmato

|
|
| Powrót do góry |
|
|
kurimon

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Zanmato

|
|
| Powrót do góry |
|
|
kurimon

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Zanmato

|
|
| Powrót do góry |
|
|
kurimon

|
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 5:00 pm |
|
|
|
| W pierwszym linku jest cala debata na temat znaczenia slowa "basara"... _________________ 外人はダメ!
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Zanmato

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 6:20 pm |
|
|
|
1. Usunęłam post Kurimona z facepalmem bo zdjęcie aż rozwalało mi okno swoją wielością. Tak po prawdzie to Zanmato dowalił takie tłumaczenia dzięki twoim linkom bo jest to 1 odnośnik z linku do google, który podałeś.
2. Jeśli ktoś nie chce pomóc to niech oleje temat, a nie wrzuca linki do wyszukiwarki. Nie chce ci się pisać, a masz link gdzie jest rozwiązanie? To wrzuć link bezpośrednio do info z wyjaśnieniem.
3. Zanmato czy ciebie pogięło z tą sygnaturą? Większej nie było? Weź to zmniejsz chłopie bo twoje posty nawet tyle miejsca nie zajmują co to zdjęcie. |
|
| Powrót do góry |
|
|
kurimon

|
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 12:10 am |
|
|
|
Niltinco--> Przepraszam za rozmiar obrazka.
Facepalm byl nie do jakosci tlumaczenia ale do tego, ze juz w pierwszym linku googla, ktory podalem bylo tlumaczenie, do ktorego "samodzielnie" doszedl Zanmato stwierdzajac, ze moje linki w niczym mu nie pomogly. Tak wiec albo ich w ogole nie otworzyl albo nawet nie zerknal co w nich jest po otworzeniu.
Zanim podalem linka do google sprawdzilem czesc wynikow i poszukalem tez japonskim google. Tu natknalem sie na 2 wyjasnienia slowa: ekstrawagancki lub chaotyczny/nieograniczony. Nie wiedzialem tez o zakazie wrzucania linkow do wyszukiwarek. Przepraszam.
Tak wiec pomoc chcialem i wydawalo mi sie, ze jak najbardziej pomoglem. Oczywiscie mylic sie moglem (tak w tym mniemaniu jak i w znaczeniu slowa). _________________ 外人はダメ!
Ostatnio zmieniony przez kurimon dnia Sob Lut 05, 2011 11:09 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 8:43 am |
|
|
|
| Zakazu wrzucania linku do wyszukiwarki nie ma tylko, że zwykle to zamiast pomagać wywołuje dyskusje jak ta powyżej. Dlatego właśnie by tego uniknąć radzę wrzucać link bezpośrednio do strony lub do jakiegoś słownika online. |
|
| Powrót do góry |
|
|