Strona głównaFAQRegulaminGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

w co aktualnie grasz? :P

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Gry    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
koralina

Post Wysłany: Czw Lut 05, 2009 10:45 pm   Odpowiedz z cytatem
..:Colinka:.. napisał:
koralina napisał:

Need For Speed Carbod jest moim zdaniem całkiem niezłe, ale o wiele lepsze było Most Wanted i Underground. Ahh ta adrenalina przy pościgach z policją xD jakby trochę jej zabrakło w Carbonie xD
Nie miałam jeszcze okazji zagrać w NFS Undercover, ale podobno jest tak samo dobre jak Underground,więc może warto

Nie wiem o Most Wanted. Dla mnie Carbon lepszy od Underground.
Policja w Carbonie jest b. zawzięta. W Carbonie wymiatają drifty

Jeśli lubisz akcje policyjne w Carbonie, to zdecydowanie powinnaś spróbować NFS Most Wanted, tam dopiero są niezłe pościgi i zabawy w chowanego xD Generlanie Carbon baaardzo kojarzy mi się z filmem Fast and Furious Tokyo Drift ;]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Frezio-kun

Post Wysłany: Czw Lut 05, 2009 11:08 pm   Odpowiedz z cytatem
Miyamoto napisał:
Spróbuj pograc na trudnym albo normalnym:P tak mam spolszczenie, pozatym swietne sa gejsze-idealny szpieg:D

Nie gram na "łatwym" od dawien dawna. Pierwsze kroki stawiałem z ową konfiguracją, wówczas byłem na etapie rozeznania w mechanice, przypuszczania własnej ofensywy na polu, w górach, z różnorakimi utrudnieniami oraz prowadząc oblężenia. Po jakimś czasie, gdy jako tako obeznanym w grze byłem, począłem sprawdzać się na "średnim". Manewr poprzedzający sprawił, że jakoś nie odczułem większej różnicy, poza faktem troszkę sprytniejszych i bogatszych wrogich daimyo
Na najwyższym szczeblu też gram, ale sporadycznie i tylko wówczas kiedy mam więcej niż "dużo" czasu wolnego. Tak więc: Veni Vidi Vici!
Co do polskiej wersji językowej, chodziło mi o dubbing. Fajnie, że postarano się o polskie głosy, ale "wzi panii, tfaa zionaa ma siyyna" mówi samo za siebie Tylko lektor sprawdza się w swej roli, reszta zaś mówi jak w kabarecie o chińczyku.

Powrót do góry
Flaha

Post Wysłany: Pon Lut 16, 2009 2:51 pm   Odpowiedz z cytatem
Widzę że mało osób raczej tu zagląda ale co tam, aktualnie gram w Street Fighter 4 i Rock Band 2 (guitar - expert), i Halo 3 na xboxie 360, jak ktoś ma ochotę się zmierzyć w którekolwiek to mój gamertag na XBOXlive: Flaha. Yo.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gromek-kun

Post Wysłany: Czw Lut 26, 2009 8:18 pm   Odpowiedz z cytatem
Teraz zaczełem grać w Naruto Shippuuden Accel 2 i Dragon Ball Tenkaichi Budoaki 3 i za niedługo w Bleach Blade Battlers 3 (niewiem czy dobrze napisalem ), jak dobrze miec emulator PS2 i przejsciowke z Joypada na USB
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Gry Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strona 10 z 10