Wyszukiwarka
Strona głównaFAQRegulaminUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

w co aktualnie grasz? :P

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Gry    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Arczi

Post Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 11:13 pm   Odpowiedz z cytatem
Ja zacząłem(dokladnie dzisiaj grać) w Metin2, grę MMOG i powiem Wam że bardzo fajna gierka. Wciągająca . Zachęcam do grania . Można ją pobrać z:
www.metin2.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Miyamoto

Post Wysłany: Sob Paź 18, 2008 12:54 pm   Odpowiedz z cytatem
Gral ktos moze w The force unleashed na psp? Moim zdaniem to jest najbardziej skopana wersja,grafika prawie jak na game boy'u skrocona fabula,bezsensowne wracanie po kilka razy na te same planety do tego kijowa praca kamery. Jak na ps3 ta gra miazdzy to na psp nudzi juz pod koniec.

sergioosh

Post Wysłany: Nie Paź 19, 2008 11:53 am   Odpowiedz z cytatem
Na PSP to bym tylko chętnie przeszedł Silent Hill: Origins Ale niestety nie mam PSP, więc pozostaje mi czekać na Homecoming...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Akane

Post Wysłany: Pią Lis 07, 2008 10:49 am   Odpowiedz z cytatem
Serigoosh - Silent Hill Origins jest też wersja na PS2 wiec może na tej konsolce zagrasz.

Miyamoto - jeśli chodzi o psp zagraj sobie w Brave Story naprawdę kawał dobrego RPG, o FF7 CC, już nie wspominam ; )

Obecnie gram w Yakuza 2, Mana Khemia Alchemist, Thunder Force, Fatal Frame 2, a ogólnie to sporo tego jest SC 2,3 wszystkie FF poza tymi z ps3 i XI online, Chrono Cross, Tekken od 2 do 5 Vagrant Story, Valkyrie profile i VP 2 Silmeria, Blood + One night kiss, Berserk, i wiele innych.

PS.
Interesuje się Manga, Anime i grami, teraz jestem w trakcie pisania strony wyłącznie o takiej tematyce, link w moim profilu. Na razie nie wiele tego jest ale wszystko co tam znajdziecie pisze od podstaw samemu, łącznie z poradnikami do gier zapraszam : )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Gry Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strona 9 z 9