Za starych dobrych czasów, klepałem w DB na NESA i SNESA [ wszystkie ukończyłem]. Obecnie nie gram bo nei mam na to czasu, mam synka i robote wiec wogole malo co lapka odpalam...
Obecnie grywam w Halo 3 po zawodzie jaki mi przyniósł Blue Dragon. Sama gra nie jest zła, ale jednak wolę większą swobodę w kreowaniu postaci niż tylko zmiana statystyk.
Czekam obecnie na Mass Effect, który (według zapowiedzi) ma być niezwykle rozbudowany. Jak będzie naprawdę, zobaczymy. Pocieszający jest fakt, że można zmienić wygląd bohatera lub bohaterki, jak kto woli.
Do listy gier mogę jeszcze dorzucić masę retro gier z automatów i konsol w które grywam na emulatorach.
_________________ I like the dreams of the future better than the history of the past
Wysłany: Sro Gru 19, 2007 10:22 pm
Szachy : Ja vs gra na komórce !
Throne of Darkness - już od dawna leży to na pólce nieużywany. Z okładki wygladął dobrze i tak też jest ;]
Częsciej zaglądam do Gulity Gear ISUKA, które niedość, że nigdy mi się nie znudzi to jeszcze w miare da się pograć na moim obecnym sprzęcie.
Skoro juz wspomniano plemiona to i ja doćpne trzy grosze w tych tematach. Zajmuję się Blood Wars'em
Częsciej zaglądam do Gulity Gear ISUKA, które niedość, że nigdy mi się nie znudzi to jeszcze w miare da się pograć na moim obecnym sprzęcie.
Isuka, brr. Najgorsza część serii chyba - obracanie na klawisz to pomyłka, a możliwość skoczenia "w tło" tylko przeszkadza. Polecam zostać przy XX#Reloaded ;)
Wysłany: Pią Gru 21, 2007 3:43 pm
Cytat:
Isuka, brr. Najgorsza część serii chyba - obracanie na klawisz to pomyłka, a możliwość skoczenia "w tło" tylko przeszkadza. Polecam zostać przy XX#Reloaded
Kto zostaje, ten zostaje. Musiałbym to najpierw nabyć. Czytałem o "GG X2 Reload" artykuł w Otaku... wynika z tego, że racja jest po twojej stronie.
Jak tylko zaopatrzę się w tą część to może tez poprę to zdanie. Póki nie mam gry "w rękach" to nie neguję. Ale nie wątpie w jedno. GG jest najlepszą bijatyką 2D.