Wyszukiwarka
Strona głównaFAQRegulaminUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

Karate Kyokushin

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Sport i Szuki Walki    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kamiru

Post Wysłany: Nie Gru 06, 2009 8:32 pm   Odpowiedz z cytatem
Koleżanka ćwiczyła rok, ale ja sam po roku nie umiałem wiele. Mi przerwa w treningu wakacyjna dała odświeżenie :) i bardziej krytyczne spojrzenie na swoje techniki.

Jako filmiki mówię o zawodach zielonych pasów, czy walce pięściarz vs kk (co było żałosne, bo zamiast zrobić blok i oddać, czekał aż ten przestanie -.-')

Pas podaję, by nie było, że 2 lata chodzę i nic nie robię :) Wiem niestety o tym, że pas niewiele mówi o umiejętnościach. Szczególnie boli to przy dzieciach, które mają np. zielony/niebieski pas, a taki stary koń jak ja umie dorównać im postawą, kime, a siła to wiadomo - pas powinien odpowiadać możliwościom.

Masz podobny staż do mnie, więc może powiesz co sądzisz o swojej szkole :) Jak mówię, treningi wszędzie są fajne, chodzi mi raczej o realizację treningów i skuteczności.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Sport i Szuki Walki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2