À propos, bajek które ogłupiają, to bajki pokroju teletubisie to strasznie odmóżdżają dzieci. Bajki dla małych dzieci powinny być w stylu Kubusia Puchatka (chociaż też tam są niezłe klimaty:D), Krecika i wielu innych bajek które nie są udziwnione ale jednak dziecinne.
kurde my się wychowaliśmy na sailorkach, dragon balu i wyrośliśmy na ludzi, więc w nasze przyszłe pociechy też będzie trza to pchać ja to guntz będe puszczał
No sailorki też mogą być (chociaż ja niezbyt przepadałem, ale oglądałem) podobnie jak dragon ball. Oglądałem też Yatamana, Dzidzi (nie wiem czy tak się pisze), Tsubase i inne hity Poloni1 hehe.
Ale np. dragon ball niezbyt jest dla dzieci do 5-6 lat o jakich myślałem.
Według mnie dzieci gdzieś od 7-8lat już horrory mogą oglądać. Ja oglądałem i wcale jakoś ani na psychopatę nie wyrosłem ani nie w jakiegoś lękliwego świra z mania prześladowczą. Jedyny wpływ jaki to na mnie miało to to że już mnie nie ruszają horrory w nocy to przy nich zasypiam a w dzień to najczęściej nabijam z nie doróbek (np. krew jak zupa pomidorowa, kiepska gra aktorów itp.).
A "The Shutter" krzychos7 widziałeś? (pewnie tak i może nawet na łamach forum o tym gadaliśmy, ale tam:P) Mnie też jakoś specjalnie horrory nie ruszają, ale oglądając w nocy "The Shutter" po raz pierwszy w życiu pauzowałem film z emocji:P
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 10:31 pm
buha Maja wymiata- -' nie no jak sie ma faze to można sie z tego nieźle pośmiać no cóż ogólnie mówiąc współczuje pokoleniom dzieci pozbawionym wpływów anime hehe Natomiast bezbronne 'pociechy' (hahaha) zostają wystawione na działanie napraaaawde wielkich badziewi.. i co z tego wyrośnie; / (może giertychy:lol: ) heh Muminki też są japońskie
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2