| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
boras87

|
Wysłany: Wto Mar 28, 2006 12:39 pm |
|
|
|
| Witam!!! Mam problem bo potrzebuje jakies słowo albo alfabet japoński z odpowiednikami polskimi. Przeleciałem całe google ale nigdzie niemoge tak czegos znalesc:( Byłbym bardzo wdzieczny za jakakolwiek pomoc!!! |
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
|
| Powrót do góry |
|
|
CornyMistick

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Sro Kwi 12, 2006 9:42 am |
|
|
|
| To są sylabariusze, a nie alfabety, a jeśli chcesz żeby najpierw wyskakiwało po polsku to zaznacz żeby szukało tylko na polskich stronach. |
|
| Powrót do góry |
|
|
CornyMistick

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Nani

|
|
| Powrót do góry |
|
|
nezumi 芸者

|
Wysłany: Pon Kwi 17, 2006 9:55 am |
|
|
|
Nani - nikt tu nikogo nie straszy, wymaga jedynie myślenia i precyzowania o co komu chodzi; grzecznie etc. I może dla Ciebie terminy są nie ważne, ale nie znaczy to, że musisz narzucać innym swój punkt widzenia i strofować za odmienność. Przymykanie oczy na takie niuanse prowadzi to powstawania wielu, znaczących przeinaczeń czy różnych mitów. A poddtym nikt by się przecież podpisać nie chciał.
A Niltinco i tak zachowałą się bardzo grzecznie - ten temat był już poruszony kilka razy na forum i powinienen najzwyczajniej w świecie trafić do kosza.
Nie mówiąc już o tym, że nawet nie pofatygował się na tyle, żeby założyć temat w odpowiedznim dziale.... _________________ It's not easy being green. Kermit the Frog
Ostatnio zmieniony przez nezumi dnia Pon Kwi 17, 2006 10:58 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Pon Kwi 17, 2006 10:41 am |
|
|
|
| Nani wcale ciągle się wszystkiego nie czepiam ale jak zauważyła Nezumi temat był już wielokrotnie poruszany. Poza tym jakby na to nie patrzeć Boras87 nie sprecyzował pytania i nie było wiadomo o co tak naprawdę mu chodzi. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Nani

|
Wysłany: Sro Kwi 19, 2006 8:04 pm |
|
|
|
napisałam ten post spoglądając wcześniej na inne tematy,w których się udzielałaś.Ja mówię co myślę i nikomu nic nie narzucam,nie traktujcie tego tak emocjonalnie.Nie szanuję ludzi,którzy myślą,że pozjadali wszystkie rozumy.Wydawało mi się,że tak się obnosisz z niektórymi na tym forum ale jeżeli taka nie jesteś to jest przynajmniej o 1 taką osobę mniej na świecie :wink:_________________ onegai shimasu  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Czw Kwi 20, 2006 10:00 am |
|
|
|
| Nie przypominam sobie żebym w jakimkolwiek temacie narzucała komuś swoją wolę. Jeśli tak jest to przytocz mi jakiś przykład. Też mówię co myślę i nie uważam się za osobę, która pozjadała wszystkie rozumy. Przykro mi, że za taką osobę mnie uważasz. |
|
| Powrót do góry |
|
|