| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Kasilas

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Kasilas

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Kasilas

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Saku Yukihime わさび

Dołączył: 06 Wrz 2005 Posty: 454 Skąd: Międzyrzec Podlaski - Siedlce
|
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 10:24 am |
|
|
|
no co ty?
nawet moja siostra lubi grać na kompie, a ma 7 lat
ps. 64 posty w 2 dni?  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Kasilas

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Saku Yukihime わさび

Dołączył: 06 Wrz 2005 Posty: 454 Skąd: Międzyrzec Podlaski - Siedlce
|
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 10:47 am |
|
|
|
po tym wpisie już wiem skad ich tyle  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Yuki-chan

|
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 2:00 pm |
|
|
|
Ja mam z kolei 14.5 roku. Swoje zainteresowanie Japonią.. nie zaczęłam ich od mangi, ale.. od samurajów, katan itp. W tej chwili weszła w to manga, anime , muzyka, czyli - popkultura.
Jak byłam mała (miałam może z 3 latka) byłam dwa tygodnie w Narze. Niewiele z tego pamiętam, oprócz tego, że to właśnie tam zostałam zarażona Japonią :) Pewnie spytacie się jak tam trafiłam? Proste.. mój tata był tam w delegacji i, że były wakacje, to umówił się, że i mnie zabierze. Efekt był taki, że on pracował, a je siedziałam z Japończykami i totalnie nie rozumiałam co się działo wokół mnie, ale i tak było fajnie  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Kasilas

|
|
| Powrót do góry |
|
|
shan

|
Wysłany: Nie Sty 21, 2007 7:58 pm |
|
|
|
Ja zaczalem interesowac sie kultura azjatycka (czyli tez japonska) od kiedy zobaczylem te zdjecia: http://www.pbase.com/yung...ynthia_kim
Pozdrawiam i zycze powodzenia na maturce (tez zdaje w tym roku)! |
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
|
| Powrót do góry |
|
|
shan

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Teloniusz

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Wto Sty 23, 2007 9:56 pm |
|
|
|
Jak na osobę, która zarejestrowała się 2 dni temu na tym forum masz dosyć cięty język. Jednak mój komentarz nie był chamski w przeciwieństwie do Twojego. Nie wiem czy zauważyłeś tam nutkę humoru, ale najwidoczniej nie. Albo raczej twoje urażone ego nie pozwoliło Ci zostawić tego w spokoju.
EDIT:
jak się przyjżeć to można też zauważyć, że twój pierwszy post traktuje o twoim rzekomym zainteresowaniu Japonią będącym wynikiem obejrzenia "artystycznych" (no co, w końcu są czarno-białe) zdjęć jakiejś "Japonki". Drugi to bicie piany. Gratuluję dorobku. EOT? ok. |
|
| Powrót do góry |
|
|
shan

|
Wysłany: Wto Sty 23, 2007 11:52 pm |
|
|
|
Hmm.. to moze jednak jeszcze nie EOT.
Twoj post odebralem jako niczym niepoparty atak na mnie, stad taka reakcja - przepraszam. Myslalem, ze pieszesz powaznie. Dobrze, ze sprostowales, bo widzac ogolnie mila atmosfere na tym forum, spostrzeglem Cie jako czarna owce, ale chyba jednak sie pomylilem. Zmylila mnie tamta (pewnie japonska) emotka.
peace! |
|
| Powrót do góry |
|
|
AziX

|
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 7:00 pm |
|
|
|
Mam 15 lat. Ja zainteresowałem się Japonią poprzez sztuki walki, walki kataną szczególnie. Aaaaa i SAMURAJOWIE. (Teraz czytam "Honor Samuraja" Takashi Matsuoka i jest świetna). Anime oczywiście też wstyd się przyznać, ale zacząłem oglądać "Króla Szamanów" - dawno, potem DB i teraz oglądam Naruto w wersji Jp. (z napisami) naprawdę świetne.
Interesuje się grafiką komp (moja strona możecie looknąć) i postanowiłem zrobić stronę o kraju kwitnącej wiśni, by pogłębić swoją wiedzę i spełnić moją ciekawość ;p Fascynuje mnie kultura i dawne czasy, tak, to też.
Pewnie i tak nikt tego nie przeczyta bo to już któryś tam post , ale napisałem ;p. Mój pierwszy post ;p. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Lina-chan

|
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 3:47 pm |
|
|
|
| dlaczego uważasz, że nikt tego nie przeczyta??? Ja przeczytałam i Cieszę się, że podzieliłeś się na forum tą infrmacją o Tobie. Jest nas tu dużo, każdy z nas, choć podobnie, inacvzej zaczął swoja przygodę z Krajem Kwitnącej Wiśni. I to jest piękne :) _________________ Kussezareba nobilu
|
|
| Powrót do góry |
|
|
krzychos7

|
|
| Powrót do góry |
|
|
AziX