Wyszukiwarka
Strona głównaFAQRegulaminUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

Geez - kłopoty żoładkowe :]

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Kuchnia    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mosad

Post Wysłany: Pon Mar 20, 2006 2:38 pm   Odpowiedz z cytatem
ostatnio po zjedzeniu sushi miewam dziwne uczucie... hmmm wyglada to tak... robi mi sie cieplo, puchna mi policzki, i jakos dziwnie sie czuje:/ jakbym mial zaraz pasc:/ czy to mozliwe ano sushi wa furui desu ka? bo smakuje dobrze... help!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Nani

Post Wysłany: Wto Mar 21, 2006 3:43 pm   Odpowiedz z cytatem
moze ujawnila sie Twoja alergia na surowe ryby?:/Jest cos takiego.To zalezy tez gdzie jesz.Jezeli to jest sprawdzone i renomowane miejsce to raczej niemozliwe zeby o tej porze roku mieso sie psulo...W Japonii,latem,jak sa 40-stopniowe upaly to zdarza sie zeby ryby sie zepsuly w drodze od restauracji do domu(przy zamowieniu of course),bo bakterie sie wtedy b.szybko rozwijaja... i to sie objawia niezlym gastro...:/ :) osobiscie nigdy nie mialam takich problemow chociaz musze przyznac,ze w Polsce nigdy nie jadlam sushi :)

mosad

Post Wysłany: Sro Mar 22, 2006 2:50 pm   Odpowiedz z cytatem
ehhh z ta alergia to moze byc prawda :/ jestem uczulony na wszystkie pylki drzew i moze jestem uczulony na surowe mieso [jesli tak moze byc?] eeeee lipaaa...

a zamiast "ano" mialo byc "are" ;p zjadlem "ka" i w ogole to czasu przeszlego jeszcze nie prarabialem ;p

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
olusia

Post Wysłany: Pon Kwi 10, 2006 9:39 pm   Odpowiedz z cytatem
wiesz co jak nadal sie zle czujesz to moze lepiej by bylo gdybys poszdl do lekarza...a tak wogule to jezeli jadles w sprawdzonym mjejscu to nie powinno to byc nic innego jak alergia. A moze to nie jest po sushi....jezeli to dawno bylo to radze ci isc do lekarza ...taka jest smutna prawda
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Kuchnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1