| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Nani

|
Wysłany: Czw Mar 16, 2006 5:26 pm |
|
|
|
Nie chciałabym tak chamsko zamieszczac tu swojej reklamy handlowej więc wyjaśnię,że moim celem jest uszczęśliwianie fanów mangi Jako że przewertowałam już wielokrotnie moje domowe żródła materialne z tej oto wspaniałej dziedziny sztuki japońskiej,chciałabym je oddać w inne,natchnione ręce,żądne wspaniałych wrażen wzrokowych i językowych Prostując...Mam w zanadrzu mnóstwo Newtype'ów z 2003/4 r.,artbooków,mang,VHS i gadżetów;wszystko w naprawdę dobrym stanie,po japońsku,no i przede wszystkim wprost z różnych sklepów mangowych w Osace Jeśli macie ochote poczytać trochę po japońsku albo po prostu mieć coś takiego to napiszcie do mnie na maila nineczex@yahoo.pl :) A tu jest link na jedną moją aukcję na allegro: http://allegro.pl/item924...tanie.html
Nio...  _________________ onegai shimasu  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Isawa Hitsuko

|
Wysłany: Czw Mar 16, 2006 7:34 pm |
|
|
|
| Ja jestem zainteresowana i jak najszybciej skontaktuje sie z Tobą... _________________ Ku no shaba ya
Sakura ga sakeba
Saita tote
Kobayashi Issa
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Nani

|
|
| Powrót do góry |