| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
td2003

|
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 1:14 pm |
|
|
|
Witam!
Właśnie zainstalowałem sobie program Wakan, mam wszystkie fonty, których zainstalowanie program zalecił podczas instalacji (MS Mincho, MS Gothic itd.) a jednak w kartach "Znaki", "Słownik" itd. nie mam żadnych japońskich znaków, tylko wszędzie są prostokąty. Czy coś zrobiłem żle?
Będę wdzięczny za pomoc |
|
| Powrót do góry |
|
|
mkbest

|
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 10:05 pm |
|
|
|
| Może kliknij na japońską flagę u góry programu (jeśli jest włączona chińska)? Przynajmniej u mnie program nie rozpoznaje chińskich znaków, a japońskie tak... _________________ 私の大好きな映画はライオン・キングです!:P ハクナ・マタタ!
|
|
| Powrót do góry |
|
|
nezumi 芸者

|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 12:30 am |
|
|
|
| sprawdź, czy masz zainstalowaną obsługę języków wshcodnioazjatyckich, w panelu sterowania w opcjach regionalnych i językowych... _________________ It's not easy being green. Kermit the Frog
|
|
| Powrót do góry |
|
|
td2003

|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 4:20 pm |
|
|
|
Dzięki!
Rzeczywiście nie miałem obsługi języków w panelu sterowania (już jest), ale była jeszcze jedna rzecz. W Narzędzia>Ustawienia>Czcionki wszędzie miałem ustawiony font Arial zamiast fontów wschodnich. Teraz wszystko działa. |
|
| Powrót do góry |
|
|