no wlasnie Para Para :) wielu osobom ktorym pokazywalem cokolwiek z tym wziazanego mowilo mi ze jestem nienormalny :) to jak to jest? ;] lubicie para para czy to tylko naprawde japońskie dziwactwo ?;]
no wlasnie przepraszam ze olalem ten temat otoz para para to taki "nu" taniec a dokladnie taniec rak :) zapodam jakies fotki z klubow gdzie ludzie sie tak bawia :)
tu sa filmiki... strona jest from us ale bede szczery i powiem ze zdjecia z imprez para para sa chyba bardzo dobrze pilnowane
Był kiedyś taki temat w telewizji niemieckiej I nawet chyba w niemieckim openingu z Detektywa Konana, postać główna jakoś się tak dziwnie kiwała rączkami. Bardzo ciekawa rzecz… Ale ja tu widzę że pan mosad jest bardzo wielkim fanem tego, bo nawet w emblemacie nie przestaje ruszać rękami
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 3:24 pm
Dzisiaj sobie uświadomiłam, że mam grę para para na komórce w sumie to jest na zapamiętywanie długich ciągów liczb ale w tle tańczą para para nie ma to jak szybki zapłon *_*
Kiedyś tak przez przypadek znalazlem na necie filmik, w którym dziewczyny z Shanadoo uczą Para Para:] Miłej zabawy http://youtube.com/watch?v=1OwNFLrAGwI
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 7:53 am
jak juz ktos napisal to para para to naprawde swietna zabawa wymaga troche refleksu i w ogole sprawnosci rak xD moja kolezanka nazywa to wiatrakowym tancem. Ja osobiscie wszystkim polecam by chociaz sprobowali, zobaczycie jak sie przy tym usmiejecie
ja coś kiedyś tańczyłam ( ale bardzo uproszczona wersję).
kurde ale mnie po tym ręce bolały.
ale po jakimś czasie sie wyrobiłam i już nie boli^^
ale tak na marginesie.
dzięki za temat.
bo w końcu wiem co ja ćwiczę
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2