Wyszukiwarka
Strona głównaFAQRegulaminUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

Zaocznie na UAM?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Japonistyka    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Karina

Post Wysłany: Nie Maj 23, 2010 2:07 pm   Odpowiedz z cytatem
Nie wiem gdzie to umieścić więc dorzucam jeszcze jeden temat.
Na stronce UAM na liście kierunków, na które jest rekrutacja widnieje japonistyka zaoczna. Ale na stronach Zakładu Neofiloloii i Katedry Orientalistyki nie ma nic o tym. Ma ktoś jakieś info?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Niltinco

Post Wysłany: Nie Maj 23, 2010 2:18 pm   Odpowiedz z cytatem
Na stronie UAM są podane dodatkowo studia wieczorowe, a nie zaoczne (czyli program nauki jak przy dziennych z tą różnicą, że te są płatne). Już rok temu chodziła informacja, że mają zostać utworzone i jak widać będą od października.

Karina

Post Wysłany: Pon Maj 31, 2010 6:39 pm   Odpowiedz z cytatem
Aha rozumiem :) nie doczytałam po prostu :) ale dalszych informacji nadal brak. Wiem że studia wieczorowe na różnych uczelniach mogą się różnie odbywać (tzn zazwyczaj 5 dni w tygodniu od 15-16 do 20-21 ale bywa też inaczej) no i nie wiadomo też trzeba będzie zapłacić itd. Z powoduw organizacyjnych to są dla mnie waże inforacje więc jeśli ktoś wie więcej albo gdzie można się czegoś dowiedzieć to będę wdzięczna jeśli napisze
Z góry dzięki :)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
SchwarzerEngel

Post Wysłany: Wto Cze 01, 2010 4:22 pm   Odpowiedz z cytatem
Rekrutacja będzie się odbywać dopiero we wrześniu, więc nie spodziewałabym się informacji zbyt prędko. Jeżeli już coś będzie wiadomo to trzeba szukać na stronie UAM, w dziale dla kandydatów i na stronie Katedry. Innych źródeł za bardzo nie ma. Ewentualnie można próbować dzwonić do sekretariatu albo pisać do dr Bochorodycz. Ze strony studentów nie licz na informacje, bo z oczywistych względów nas ten temat zbytnio nie interesuje

P.S. Nie Zakład, tylko Wydział (gigantyczna różnica)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Japonistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1