Nie wiem gdzie to umieścić więc dorzucam jeszcze jeden temat.
Na stronce UAM na liście kierunków, na które jest rekrutacja widnieje japonistyka zaoczna. Ale na stronach Zakładu Neofiloloii i Katedry Orientalistyki nie ma nic o tym. Ma ktoś jakieś info?
Na stronie UAM są podane dodatkowo studia wieczorowe, a nie zaoczne (czyli program nauki jak przy dziennych z tą różnicą, że te są płatne). Już rok temu chodziła informacja, że mają zostać utworzone i jak widać będą od października.
Aha rozumiem :) nie doczytałam po prostu :) ale dalszych informacji nadal brak. Wiem że studia wieczorowe na różnych uczelniach mogą się różnie odbywać (tzn zazwyczaj 5 dni w tygodniu od 15-16 do 20-21 ale bywa też inaczej) no i nie wiadomo też trzeba będzie zapłacić itd. Z powoduw organizacyjnych to są dla mnie waże inforacje więc jeśli ktoś wie więcej albo gdzie można się czegoś dowiedzieć to będę wdzięczna jeśli napisze
Z góry dzięki :)
Rekrutacja będzie się odbywać dopiero we wrześniu, więc nie spodziewałabym się informacji zbyt prędko. Jeżeli już coś będzie wiadomo to trzeba szukać na stronie UAM, w dziale dla kandydatów i na stronie Katedry. Innych źródeł za bardzo nie ma. Ewentualnie można próbować dzwonić do sekretariatu albo pisać do dr Bochorodycz. Ze strony studentów nie licz na informacje, bo z oczywistych względów nas ten temat zbytnio nie interesuje
P.S. Nie Zakład, tylko Wydział (gigantyczna różnica)