| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Polki/Polacy czy Azjatki/Azjaci? |
| POLSKA |
|
24% |
[ 10 ] |
| AZJA |
|
36% |
[ 15 ] |
| Wszyscy są piękni |
|
39% |
[ 16 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 41 |
|
shambler

|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 8:00 pm |
|
|
|
| Facet to facet - zdobywca, nie ma się o czym tutaj wypowiadać, wszystko zależy jak uległa jest kobieta, a w dzisiejszych czasach trzeba być nastawionym na to, że partnerka owszem jest bardzo uległa. Im bardziej rozwydrzone społeczeństwo (jeśli wiecie co mam na myśli) tym bardziej puszczalskie i kobiety, więc spoko Polska (z polkami na czele!) także i pod tym względem dogania kraje wysoko rozwinięte oraz "zachód". Bo to jest na przykład paradoks, że w kraju niby chrześcijańskim 80% społeczeństwa przyznaje, że romansowało w pracy chociaż wierzyć temu wynikowi nie można, to wciąż jednak nie jest to błąd względy oscylujący w granicach 50%. Trudno drogie Panie prawda w oczy kole. |
|
| Powrót do góry |
|
|
SorrowShadow

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Akiko Yoshitomi

|
|
| Powrót do góry |
|
|
kurimon

|
|
| Powrót do góry |
|
|
SorrowShadow

|
Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 1:13 pm |
|
|
|
| Widziałem japonki bez makijażu. I w większości przypadków się nie przestraszyłem ;P. _________________ Dzień dołączenia do forum, jest dniem moich urodzin.
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Emiel

|
Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 1:30 pm |
|
|
|
| Zachowujecie się jakby jedyna sytuacją, w której kobieta jest ładna było po umalowaniu O_o. Jakoś budze się przy mojej dziewczynie co rano i nie przeżywam odruchów wymiotnych, ba! wręcz nie lubię jak się dziewczyny malują. Dziwi mnie każda laska, która wyjeżdża z tekstem "Nie patrz na mnie nie umalowałam się jeszcze" wtf? Jak wy się musicie malować żeby być ładne to my brzydka płeć wyglądamy jak trolle przez całe życie bo sie nie malujemy O_o |
|
| Powrót do góry |
|
|
SorrowShadow

|
Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 2:55 pm |
|
|
|
| A słyszałeś dowcip, w którym Bóg stworzył kobietę i mężczyznę. Spojrzał na mężczyznę i powiedział: "Ty jesteś ok." , spojrzał na kobietę i powiedział: "A ty się będziesz malować."? Ja też uważam, że kobieta może wyglądać ładnie bez makijażu, a niektóre nawet z makijażem wyglądają o wiele gorzej niż normalnie. _________________ Dzień dołączenia do forum, jest dniem moich urodzin.
|
|
| Powrót do góry |
|
|
slawek15

|
Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 4:00 pm |
|
|
|
Japonki bez makijażu jednak rzadko się widuje, zwłaszcza w większych miastach.
Dziś jednak wsiadła taka jedna do pociągu i coś mi w niej nie pasowało... Tak jakoś dziwnie, "inaczej" wyglądała i dopiero po chwili zorientowałem się, że ona nie ma makijażu ><
Jednak spokojnie, chwilę później wyjęła co trzeba i zaczęła się malować...
 |
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 4:19 pm |
|
|
|
| Cytat: |
| Ja też uważam, że kobieta może wyglądać ładnie bez makijażu, a niektóre nawet z makijażem wyglądają o wiele gorzej niż normalnie. |
Jeśli kobieta wygląda gorzej po zrobieniu makijażu to znaczy, że robi go bardzo nieumiejętnie. Dobry makijaż ma jedynie tuszować wady i podkreślać urodę, a nie tworzyć coś na kształt kolorowej maski.
Btw, babcie z wąsami jeszcze jestem w stanie zrozumieć bo te kobiety żyją nieco inną epoką, gdzie depilacja nie była czymś powszechnym. Ale dziś widziałam młodą dziewczynę z... brodą! Ogólnie wyglądała bardzo nieatrakcyjnie, ale broda to już szczyt XD (nie, na bank nie był to chłopaczek emo lub metal czyli ktoś kogo ewentualnie można pomylić z kobietą). Brodatych/wąsatych Japonek z pewnością się nie zobaczy bo sami Japończycy mają tak "bujny" zarost jak chomik na worze, ale Japonki/Japończycy mogliby nieco bardziej dbać o zęby bo nieraz mają straszne krzywulce. |
|
| Powrót do góry |
|
|
shambler

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Akiko Yoshitomi

|
|
| Powrót do góry |
|
|
kurimon

|
|
| Powrót do góry |
|
|
slawek15

|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 12:37 pm |
|
|
|
| Akiko Yoshitomi napisał: |
| (...) Często w pociągu widzi się japońskie małolaty z obrośniętymi nogami, bez makijażu, grube. Natomiast po skończeniu szkoły średniej zaczynają się malować, modnie ubierać, odchudzać itp. |
Jaką ty linią jeździsz?... Bez mocnego makijażu to się zgodzę, ale żeby z obrośniętymi nogami i nie wiadomo jakie grube? Niee... Zwłaszcza co do nóg to nie wiem, może na jakieś imigrantki z północnych China patrzyłaś. Tam faktycznie bywają bardziej... "naturalne"...  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Zanmato

|
|
| Powrót do góry |
|
|
bugaj

|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 2:01 pm |
|
|
|
Wolę europejski styl urody. Ale niektóre Japonki są też fajne.
Zresztą podobają mi się gwiazdki AV. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Zanmato

|
|
| Powrót do góry |
|
|
gosia7

|
Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 10:56 am |
|
|
|
| kobiety są bardzo ładne, zarówno polki jak i japonki... ale faceci z Japonii TRAGEDIA :) wszyscy nie dość, że wyglądają tak samo to jak mali chłopcy :? |
|
| Powrót do góry |
|
|
kurimon

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Zsolt

|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 2:19 am |
|
|
|
| Japonki uwielbiam za... uległość. Być może takie spotkałem, być może są ciekawskie innej europejskiej wolności, ale są niesamowite. Nawet jeśli mocno bezpruderyjne, to ich ciała wyglądają nieskazitelnie. No i zachowanie. Zawsze miałem wrażenie, że mam do czynienia z dziewicą. _________________ zawsze zwarte i bojowe- Poznańskie Stowarzyszenie Żużlowe
|
|
| Powrót do góry |
|
|