Elo to znowu ja tomek-tygrysek
Czy ktoś zauważył ze beze mnie to forum jest puste?? prawie nikt już nic nie pisze ani nie zagląda
ok wróćmy do sprawy.
1.Mam pytanie do MODów. Co z moim starym kontem tomek-tygrysek?jak próbuje się zalogować to strona forum robi się biała a jak chce 'przypomnieć hasło”(zmienić je) to mówi mi ze konto jest nieaktywne(nie zablokowane ale nieaktywne)
poproszę o pomoc.
Na tym forum nie liczy się ilość a jakość.
Dużo lepiej jest gdy jest mała aktywność ale treściwa i wnosząca coś do forum niż masa spamu.
Jestem na tym forum już pewien czas i dotąd nie spotkałem się z banem (nie licząc automatów spamujących).
Jestem tu też już pewien czas moderatorem i to forum rzadko nawet usuwa tematy, wszyscy starają się pomagać, moderować forum by użytkownikom było lepiej. A nie od tak sobie usuwać i blokować.
Uważam że błędy każdemu mogą się zdarzyć. Jednakże Ty mimo wielu upomnień nie poprawiałeś się. Wystarczy przecież w przeglądarce włączyć sprawdzanie pisowni (teraz nawet Internet Explorer ma).
W dodatku Twoje posty często przypominają spam. Są właśnie po to "by coś się działo" a nie po to by coś konkretnego wnieść na forum.
Nie będę wytykał wszystkich błędów gdyż inni moderatorzy robili to już systematycznie i wielokrotnie.
Jak na razie "rada starszych" postanowiła zbanować Twoje konto. Nie zakładaj więcej kont bo w przeciwnym wypadku zostanie zbanowane Twoje IP.
Aktualnie nie wiem czy ten ban zostanie odwieszony. Odczekaj trochę i pomyśl nad tym co źle robiłeś. Może jak moderacja i administrator forum ochłoną a Ty zrozumiesz proste zasady nie tylko regulaminu ale netykiety to ban zostanie cofnięty (nie ode mnie zależy ale tak się domyślam).
Dziękuje.
Ale nie zgodzę się z tymi postami 'by coś się działo' po prostu jestem gadatliwą osobą.
Prawda, źle pisałem (ortograficznie) ale nie po to by denerwować Modów.
Na razie będę używał tego konta.