| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
tomek-tygrysek 羊

|
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 9:23 pm |
|
|
|
Ja już od roku mam niezly pomysł.
Ale niestety jescze moje rysunki są do bani. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Rika

|
|
| Powrót do góry |
|
|
tomek-tygrysek 羊

|
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 10:10 pm |
|
|
|
Ja na twoim miejscu zaczął bym się zastanawiać z końcówką.
Czemu jej aura znikła.(może jej przeznaczeniem jest być aniołem śmierci??)
Zastanów się.
Bo ta historia nie ma sensu bez końcówki.
Ostatnio zmieniony przez tomek-tygrysek dnia Sob Gru 19, 2009 5:34 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
|
Arisa

|
Wysłany: Sob Gru 19, 2009 11:50 am |
|
|
|
Zgadzam się z przedmówcami, kilka rzeczy jest jeszcze nie dopracowanych. Wszystko byłoby Ok, gdyby nie jeden istotny fakt, o którym wspomniała kuroneko : jest zbyt podobne do ,,Zmierzchu".I taka też była moja pierwsza myśl po przeczytaniu twojej fabuły . Anioł śmierci, to nie kto inny jak wampir Edward, który odizolowuje się od ludzi, a owa Sanae jest Bellą, która go bardzo intryguje, bo skrywa jakąś tam tajemnicę. Do plagiatu brakuje jeszcze tylko tego że Sanae jest fajtłapą  _________________ Gdyby Anime i Manga były zbrodnią każdy otaku dostałby dożywocie :3
 |
|
| Powrót do góry |
|
|
Chou

|
Wysłany: Pon Gru 21, 2009 12:24 am |
|
|
|
| tomek-tygrysek napisał: |
Ja już od roku mam niezly pomysl.
ale niestety jeszcze moje rysunki są do Bani |
Spokojnie ja nad jednym pomysłem myślę już z 4 lata. Na początek narysowałam 2 postacie i po kolei tworzyłam sobie w główce historyjkę XD. Jak na razie mam 1 rozdział :), ale do pokazania jej światu chcę bynajmniej ukończyć 5 rozdziałów. A więc do mojego komentarza odwołam się za jakieś pół roku. Sądzę, że im dłużej będziesz siedział nad tym pomysłem, tym lepszy będzie efekt.
Oczywiście zgadzam się z poprzednikami, ale mi jeszcze oprócz "Zmierzchu" przyszły na myśl ze dwie mangi.
| Cytat: |
| Opowieść o wesołym chłopcu który wiedzie normalne życie i nagle trafia do innego świata, gdzie trwa wojna i zakochuje się w kimś kto nie jest "dla niego". Takim rzeczom mówimy NIE. |
Hmmm, czy ja wiem. Można to przedstawić na wiele różnych ciekawych sposobów. To brzmi nawet ciekawiej... xD |
|
| Powrót do góry |
|
|
Rika

|
|
| Powrót do góry |
|
|
tomek-tygrysek 羊

|