Hmm... nie jestem pewien, czy tytuł tego tematu w pełni oddaje urok tego filmiku. Może lepiej by brzmiało: <<Wyklepany>> następca Beethovena.. czy jakoś tak. W każdym bądź razie to trzeba zobaczyć: http://216.86.155.55/videos/0/174943_7e861.wmv .
Ps. Niech ktoś teraz powie, że jest dobry na automatach
Hmm... nie jestem pewien, czy tytuł tego tematu w pełni oddaje urok tego filmiku. Może lepiej by brzmiało: <<Wyklepany>> następca Beethovena.. czy jakoś tak. W każdym bądź razie to trzeba zobaczyć: http://216.86.155.55/videos/0/174943_7e861.wmv .
Ps. Niech ktoś teraz powie, że jest dobry na automatach
zamiast klepac w klawisze ;] to ja byum wolal poskacac przy Dancing Stage [ jest tyle miksow u nich ze hoo hooo hoooo :) ] albo pograc w Taiko no Tatsujin :)
Wysłany: Pią Mar 31, 2006 9:38 pm
Ja kiedyś widziałem w Tv jak jakiś koleś grał w DDR..i to jak grał!osobiście szczęka opadła mi na podłoge .Japończycy mają świra na punkcie takich gier ...zreszta ja też...
Taak, DDR to fajny pomysł :) Ja raz próbowałam na tym tańczyć... Ale przypominało to raczej ciosy karate niż taneczne machanie rękami [ech, te moje odruchy... ]
Możliwe, możliwe Brat mojej koleżanki jest na zbliżonym poziomie. Ma nawet na chacie metalową mate do tańczenia... Tak w ogóle to zapraszam do "Korony" we Wrocławiu. Stoi tam jeden DDR Czasami trzeba w kolejce stać. XD
PS. Daleko to od centrum, ale spod Galerii Dominikańskiej jeżdżą darmowe autobusy.
Żeby sobie potańczyć nie trzeba szukać automatów.
Można za stosunkowo niewiele kupić sobie matę na allegro (cirka 70,-), co prawda nie matalową, ale dla początkujących w sam raz. Polecam :-)
sergioosh - W koronie maja wypasionego tego DDr-a :), bawilem sie kiedys w to ale na zwyklej materialowej macie. Na wyzszych poziomach trudnosci to musi byc metalowa bo materialowa nie wyrabia :). Zarzucic sobie jakis kawalek smile.dk np. Butterfly i mozna caly wieczor sie bawic. Super sprawa.
Moja znajoma zakupiła materiałową matę bo stwierdziła że dzięki temu schudnie. No spalić to napewno trochę można przy DDR. Cóż, przeznaczenia mogą być różne
_________________ ...Hito wa mikake ni yoranu mono...
to tak jak ja matce powiedziałem o Wii. że tyle sobie przy tym łapami pomachasz że ho ho to stwierdziła że by mi się to przydało ;D więc moze kiedy niedługo sam sobie kupie ;p
no to sobie kupiłam mate materialowa wypasna jest w kazdym calu musze tylko jeszcze poszukac jakis fajniejszych kawalkow na necie (jak mate mam, nastepny cel: kostium zawodnika sumo i na rynek )