| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
shambler

|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 7:04 pm |
|
|
|
Zaznaczam po raz kolejny, że temat nie miał na celu nikogo urazić... czasami moje żarty nie są po prostu śmieszne, a temat bardziej skierowany był do męskiej części tego forum (żebyśmy i my mogli trochę się ponabijać co :-) )
Poza napisem nie jestem w stanie stwierdzić czy to Koreanka, Japonka, Chinka itd... bo go zwyczajniej nie znam a dziewczyny nie odróżniam od narodowości.
Moje głębsze przemyślenia na ten temat umieściłem już bodajże 3 posty wyżej.
Dziękuję za zainteresowanie i odpowiedzi, mam nadzieję, że nikt się nie uraził, to jest forma zabawy (nie bez powodu zostało to na stronie wykop.pl umieszczone). |
|
| Powrót do góry |
|
|
Hayatee

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Toshiko

|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 2:19 pm |
|
|
|
Dobrze rozumiem, co autor ma na myśli Dla mnie jest to troche dziwne, bo ileż to razy słyszałam hot 15-stki zafascynowane anime, że chcą wyglądac jak Japonki, a Japonki z kolei robią wszystko, żeby wyglądać jak europejki
Wiadomo tu i tam zdarzają się kobiety, które są piękne i te, które muszą spędzić godzine przed lusterm. Jeśli ktoś lubi stać godzine przed lustrem to niech to robi, nikogo nie zamierzam z tego powodu potępiać ani krytykować, w końcu to jego sprawa
A tu możecie jeszcze zobaczyć, jak wygląda himegyaru przed po "metamorfozie"
http://community.livejour...43397.html_________________  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Hayatee

|
|
| Powrót do góry |
|
|
..:Colinka:..

|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 8:38 pm |
|
|
|
| Toshiko napisał: |
Dla mnie jest to troche dziwne, bo ileż to razy słyszałam hot 15-stki zafascynowane anime, że chcą wyglądac jak Japonki, a Japonki z kolei robią wszystko, żeby wyglądać jak europejki
|
Jak dobrze, że nie jestem jedną z tych 15-ek x.x
| Toshiko napisał: |
Wiadomo tu i tam zdarzają się kobiety, które są piękne i te, które muszą spędzić godzine przed lusterm.
|
Taa... są jeszcze takie, które mimo, że są piękne wolą oszpecać się (albo upiększać) make-up'em i te niezbyt obdarzone urodą, które mają gdzieś opinie innych lub nie mają czasu na strojenie się.
| Hayatee napisał: |
Raany.
ile ona tego nakładała |
Ale wypiękniała przez to. I oczy jej się powiększyły (tzn optycznie, no! ) pzdr  _________________ ..: Sunrise! Love is all~!* :..
Chu chu lovely muni muni mura mura~~
^.~*
|
|
| Powrót do góry |
|
|
kuroneko

|
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 8:37 am |
|
|
|
| shambler napisał: |
| Zaznaczam po raz kolejny, że temat nie miał na celu nikogo urazić... Dziękuję za zainteresowanie i odpowiedzi, mam nadzieję, że nikt się nie uraził, to jest forma zabawy . |
Give me a break... <roll eyes> |
|
| Powrót do góry |
|
|