| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Lida

|
|
| Powrót do góry |
|
|
aggi

|
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 5:36 pm |
|
|
|
| Ja też mam podobny problem. Tyle że w moim malutkim mieście nie mam szans na naukę Japonskiego : ( |
|
| Powrót do góry |
|
|
shambler

|
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 6:44 pm |
|
|
|
Jeśli nie macie dostępu do żadnych kursów to myślę, że na początek to wam pomoże (wiadomo zapoznać się z tematem i tym co w trawie piszczy, może się okazać nie takie ciekawe)
http://www.koloasahi.fora.pl
należy się zarejestrować, a następnie odnaleźć temat z lekcjami w dziale Japonia, bardzo łatwa sprawa.
"Kurs" stworzony przez studenta z Krakowa - moim zdaniem naprawdę dobry, myślę, że wiele rzeczy jest opisane bardzo jasno i przejrzyście, oczywiście od podstaw i w romaji (ale jak to zapisac w kanie również jest opisane) polecam ^o- . |
|
| Powrót do góry |
|
|
Lida

|
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 11:05 pm |
|
|
|
| I na co wyszło? Od 24 lipca 1 semestr z japońskim w szkole językowej : ) Moja radość jest nie do opisania : ) Co prawda troche kasy na to idzie, ale mama zgodziła się pokryc koszty xD _________________ Fairy Blue
Kimi ga kureta ikiru akashi
Kizuna to iu “shinrai”
Kimi wa hitori ja nai
When You’re Lost “Here”
I am…”Forever” With Your Soul
Tadoritsukeru kimi ga shinjiru nara.. <3
|
|
| Powrót do góry |
|
|
olaarenn

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Lida

|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 3:57 pm |
|
|
|
| Co do podręczników to nie mam pojęcia o.O Mój kurs kosztuje 580 zł (semestr), jak narazie jestem bardzo zadowolona. Kursy są o różnej intensywności i poziomie. Szkoda, że niektórzy nie mają możliwości takiej nauki w swoim mieście. Ale zawsze można uczyć sie samemu ; ) Ja tak zaczynałam ; ) _________________ Fairy Blue
Kimi ga kureta ikiru akashi
Kizuna to iu “shinrai”
Kimi wa hitori ja nai
When You’re Lost “Here”
I am…”Forever” With Your Soul
Tadoritsukeru kimi ga shinjiru nara.. <3
|
|
| Powrót do góry |
|
|
kazio1996

|
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 10:00 pm |
|
|
|
| Ja się ucze sam!!Kupiłem sobie słownik , nauke języka oraz pisma.Jakoś mi idzie.Język Japoński nie jest trudny. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 8:58 am |
|
|
|
| Jeszcze nie masz bladego pojęcia o tym języku, a każdy samouk, za przeproszeniem, pieprzy to samo (do czasu aż trafia na coś czego nie jest w stanie ogarnąć, a to się zawsze zdarza). |
|
| Powrót do góry |
|
|
kazio1996

|
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 8:36 pm |
|
|
|
No zgadza się nie jest łatwo:(Czasami mam problemy bardzo wielka szkoda że w moim mieście nie ma nauki tego wspaniałego języka!!:(Ale mimo to i tak się będe uczył!!!
Ps: sory za tak późno odisuje |
|
| Powrót do góry |
|
|