Strona głównaFAQRegulaminGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

Internet?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Język Japoński    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Namikaze Minato

Post Wysłany: Wto Cze 02, 2009 8:24 pm   Odpowiedz z cytatem
Czy znacie jakieś darmowe strony internetowe pomocne w nauce japońskiego? (tzn. słówka, materiały). Moje poszukiwania właściwie spełzły na niczym nie licząc tego forum, japaneo.pl i book2.de (wbrew niemieckiej końcówce można tam znaleźć 100 darmowych polsko-japońskich tracków ok. 2 min każdy ze słówkami i zdaniami do nauczenia . Tekst do tego niestety już płatny). W każdym razie czekam na pomoc i mam nadzieje że podając te strony choć trochę komuś pomogłem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Niltinco

Post Wysłany: Sro Cze 03, 2009 3:15 pm   Odpowiedz z cytatem
Stron z darmowymi materiałami do nauki japońskiego jest multum i tak naprawdę wystarczy wpisać w google "japanese language" i po kolei sprawdzać wyniki, a na bank trafi się na jakieś darmowe kursy. Z polskich stron z takimi materiałami to kojarzę jedynie japonkę. Pamiętaj tylko, że w każdym darmowym kursie online zdarzają się błędy (czasem zwykłe literówki, a czasem błędy merytoryczne).

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Język Japoński Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1