na wbijam masz taką dużą zakładkę Anime a pod tym zaraz pierwsze z brzegu odcinki online klikasz na nie i masz spis wszystkich odc ;D jest już 215 ep. Nawet fajny, ale po nim mam tylko ochotę na więcej.
Skożystam z tej stronki co mi wcześniej poleciłeś ;*
przez tydzień nie miałam czasu bo to sprawdziany itp. i uczyć się musiałam.
to przynajmniej w te wolne dni sobie pooglądam xD
Ale dziękuję ;*
_________________ `But with that moon in the sky.
Who wants to be alone ..
Muszę niestety przyznać, że DB Evolution to totalna klapa. Nie ma tu o czym pisać "kamehameha" wygląda słabo, że płakać się chce a z Son Goku zrobili amerykańskiego chłopaka, który jest potężny jednak musi się z tym kryć ponieważ tak nakazał mu jego dziadek. W szkole jest dosłownie śmieciem, z którego się nabijają, podoba mu się jedna dziewczyna(chi-chi) niestety z jego pozycją nie ma u niej szans itp itd taki z niego peter parker trochę. Szkoda gadać... Walka z szatanem jest gorzej niż słaba, i praktycznie jej nie ma szczerze mówiąc...Wiem , że każdy tak samo jak ja nie posłucha wypowiedzi innych i sam będzie się chciał przekonać jak to jest z tym DB e...
POWODZENIA ja ledwo wytrwałem do końca filmu...
Dzięki za twój podziw he pierwszy raz mnie ktoś podziwia ;p
Wracając do tematu DB jeśli ktoś skusi się mimo wszystko obejrzeć, niech tu napisze swoje żale na temat filmu z chęcią wysłuchamy i podzielimy się naszymi
Film Death Note -> słabe, bez klimatu. Jak z książki 300 stron przepisać w 100 wycinając co lepsze kawałki i wydać pod tym samym tytułem.
film DB (niestety) widziałem i także nie najlepiej się udał.
Jak narazie dobry film na podstawie mangi/anime to L - Change the world, chociaż poza bohaterem związku z serią chyba żadnego nie ma
Jakoś więcej filmów na podstawiem serii mang/anime nie widziałem, najwyżej dramy jak np. Jigoku Shoujo (Ale nie da się dobrze przełożyć efektów specialnych z anime [i klimatu] do serialu z aktorami )
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2