No to piszcie: ulubione kawałki, nowe albumy i ciekawostki o Ayu (ewentualne koncerty w Polsce ). Mój ulubiony kawałek to Whatever w remiksie Ferrego Corstena oraz Dearest z albumu A Ballads.
Jo witam! :)
Co do ulubionych kawałków to napewno Dearest poniewaz jest niesamowita i wogule to była moja pierwsza piosenka Ayumi usłyszana potem M jeszcze End Of The World z albumu Duty.
O ulubionych kawałkach mogłabym pisać i pisać.
Co do koncertu Ayumi w Polsce to moze w dalekiej przyszłości.
Jeśli chodzi o jakieś nowinki to plecam stronke www.ayumi.dreamland.glt.pl Moze być Ci już znan
Polecam
dla mnie cala jej muzyka jest swietna moze oprocz albumow "Non-Stop Mega Mix", troche za bardzo disco w moim odczuciu najlepsze kawalki zostaly zawarte w albumie "A Best". Polecam, Ayumi Rulaaaaaa
No, przy okazji poznam trochę więcej wykonawców (jak widzę nie tylko from Japan), a niżeli tylko Ayu... no i Gackta... i Hyde'a... i jeszcze kilku .
A tak btw, "Far Away" i "Connected" to też całkiem fajne kawałki, a nikt o nich nie wspomniał...
Ayumi ma świetne piosenki. Najbardziej podoba mi się: Ourselves. A już szczególnie refren, bo jest taki dynamiczny
Bardzo lubę słuchać jej piosenek, dzieki temu, można troche wymowę podłapać, jeśli ma się tekst piosenki
NIestety piosenki mogę sobie tylko nucić bo głosu nie mam
kiedyś Ayu była moją idolką oglądałam każdy program muzyczny w TV,żeby ją zobaczyć ale tłumaczę sobie to tym,że każda gimnazjalistka musiała mieć taki okres... wtedy bardzo podobał mi się jej delikatny głos,teraz ostatnio jej słuchałam i strasznie mnie wkurzało to załamywanie dzwieku w jej śpiewie :/ ale mimo wszystko cenię ją za profesjonalizm i za własny styl,a moje ulubione pisoenki to "boys & girls" i "endless sorrow"
nie wiadomo mi nic o tym by AYU nagrywala do anime, ale moze ....
IMO Ayu zjada Utade na sniadanko Utwory Hikaru sa dla mnie tak jakby ... jednolite ... bez polotu .... nie wiem moze jestem inny tak jest [btw. ona nagrala theme song do Kingdom Hearts II]. AYU to czysta energia nie majaca ograniczen, a teksty jej piosenek to czysta poezja ....
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6Następny
Strona 1 z 6