| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
świty

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Angel Original

|
Wysłany: Nie Kwi 23, 2006 8:46 pm |
|
|
|
hmm... ja tam nie widze brudu poza tym kreska dobrze prowadzona. swojego czasu uczyłam kuzynkę rysowania. Nie podobało mi się, że prowadziła kreskę zdecydowanie i mocno już podczas szkicowania. Popełniała mnostwo bledow, ktorych nie mogla wymazac gumka. Zawsze powtarzalam, aby "rozpraszala" kreski i wybierala sposrod nich te wlasciwa, ktora akurat zostanie namalowana w tym wlasciwym miejscu. Ty to czynisz i dzieki temu efekt jest bardzo dobry. Jedyna rzecza rzucajaca sie w oczy jest proporcja - w tym przypadku uniesonej dloni. Proporcje sa bardzo wazne bo nie zachowanie ich rzuca sie w oczy. Reszta w porzadku. Bardzo dobry warsztat i pokazuj swoje prace nadal ;]_________________
by Angel Original
_
Elen síla lúmenn' omentielvo |
|
| Powrót do góry |
|
|
Ana

Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 57 Skąd: Mugen Tenshin Ninjutsu Tenjinmon Dojo
|
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 2:15 pm |
|
|
|
Brudu nie ma ale jest troche niewyraznie ta "reka ktorej widac dlon" i w polaczeniu z włosami i ogonkiem w tle wprowadza lekki chaos ale ogolnie mi się bardzo podoba :)
Ja się stulecia nie bawiłam mangą, ale troche rysowałam w przeciagu paru ostatnich miesiecy:
Tira
Tira
Postać z Soul Calibura 3 |
|
| Powrót do góry |
|
|
Saku Yukihime わさび

Dołączył: 06 Wrz 2005 Posty: 454 Skąd: Międzyrzec Podlaski - Siedlce
|
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 3:20 pm |
|
|
|
ja może nie rysuje mangi, ale rysuneczki mam
zapraszam na moją nową stronkę:
http://Totalny.Hardcore.pl |
|
| Powrót do góry |
|
|
Nagi Mahori

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Matashi

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Sara

|
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 4:43 pm |
|
|
|
| Ja rownież coś tam rysuje..jak mi sie uda umieszcze tu swoje prace... A tym co umiescili.. gratuluje odwagi i talentu..:) _________________ さるわたり
Samotność -
świerszczyk w klatce
Na ścianie.
_________
Basho
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Chou

|
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 7:56 pm |
|
|
|
Na początku było kopiowanie, teraz staram się coś własnego wymyśleć w miarę ciekawego. Jedno dzieło ( komiks, czy manga nie wiem, na jakie miano to zasługuje) było rysowane prze zemnie 3 lata…) Moje wszystkie zeszyty są porysowane, a obrazki które ryzuję na kartkach inni z klasy mi zabierają ( ubolewam nad tym, bo kurcze długo człowiek stara sie by coś stworzyć). ;(. Jednak nadal stoję w cieniu siostry…. Może w dalekiiiej przyszłości narysuję naprawde dobrą mangę :)
P.S. Jak się wstawia obrazki? |
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Chou

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Angel Original

|
Wysłany: Sro Kwi 26, 2006 1:53 pm |
|
|
|
co do proporcji, to drobniusie niedociagniecia sie rzucaja w twarz, ale widac ze pracujesz nad soba tylko tak dalej, potwierdzam - talent wykryty :wink:_________________
by Angel Original
_
|
| Powrót do góry |
|
|
Chou

|
|
| Powrót do góry |
|
|
olusia

|
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 11:23 am |
|
|
|
| Ja tam umiem rysowac i to całkiem dobrze (wkoncu ma sie rodzinke artystów, niema to jak moja skromnośc)ale nie mam pomysłów nie umiem sie za to zabrac nie mam swojego wycwiczonego stylu...od czego to zalezy czy ktos jest w tym dobry czy nie?? Moze powinnam czytac wiecej mang i patrzec na rózne style... bo ostatnio to wogule nie czytam jej?? :) :) :) :) |
|
| Powrót do góry |
|
|
Chou

|
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 11:34 am |
|
|
|
Nam się nie wydaje, że koniecznie trzeba się na mangach wzorować. To się tylko przydaje do tego gdzie chmurki i jak kadry wstawiać. Bardziej sugerować się powinno na modzie, nowych trendach i tym co się lubi. Liczy się własne zdanie.
Pozdro :) |
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Angel Original

|
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 1:17 pm |
|
|
|
calkiem pierwszorzednie ;] moze kiedys pokaze swoje prace jak podepne skaner :wink:_________________
by Angel Original
_
|
| Powrót do góry |
|
|
olusia

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 2:05 pm |
|
|
|
| Kursów rysowania jest na necie pełno więc po co kolejny. Poza tym wątpię, żeby ktokolwiek z nas perfekcyjnie rysował (bez żadnych potknięć w proporcjach) aby reszta mogła się na nim wzorować. |
|
| Powrót do góry |
|
|