Wysłany: Sro Gru 05, 2007 7:34 pm
FMA Od ok. 50 odc. ale lepsze to niż nic :) Poza tym, zamierzam dobrac sie do Azumanga Daioh i NGE . Przy dobrych wiatrach, odświerzam pamięć o Samurai Champloo
toś mi powiedział na innym forum iż ostatnio można nabyć gazetkę Kino Domowe z pewnym thillerem anime... zdecydowałem sie ją kupić (20 zł w kiosku powinniście znaleść...) i powiem tyle Sughoi! dosłownie 5 min temu skończyłem oglądać i może po prostu to za wcześnie na ocenę ale Anima jest po prostu taka jaki powinien być prawdziwy dobry thiller. Z poczatku wszysko niby jasne potem wielkie WTF i na koniec finał. Mowa o "Perfect Blue". Nie żałowałbym 50 zł a tu mam takie cos za 20 w jakiejś gazecie .
Wysłany: Nie Gru 23, 2007 5:54 pm
" Genshiken ". Anime o anime... (tzn. mandze, anime i grach wideo) Podoba mi się bo jest realizm w tym wszystkim i... tytuły odcinków są... nie banalne Kto widział ten wie. Ten kto nie widział - niech zobaczy !
Ja obecnie oglądam Bleach na Hyperze oraz z plyt Death Note, Fullmetal Alchemist i dla miłych wspomnień Soul Hunter. Nie ma to jak dorwać kogoś kto ma duzo anime w posiadaniu
Chyba ja tu jestem jakis inny:P mysle ze njalepszy okres to ten kiedy walsnie sasuke opuscza wioska i przechodzi na strone orochimaru,najwiecej sie wtedy dzieje i sa najlepsze walki^^
_________________ Watashi wa omoi de ni wa naranaisa
J aoglądam Excel Saga... coś tak anormalnego ... po prostu parodia wszystkiego począwszy od samej mangi Excel Saga i jego autroa... swoisty brecht z konwencji... Raczej nie spodziewać sę spoistej fabuły gdyż każdy odcinek wyśmiewa coś innego (ot np Horroy czy S-F) pozatym Excel jest jedyną tak głupią bohaterką która jednak lubię