| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Kaiou 羊

|
|
| Powrót do góry |
|
|
dziarra17

|
Wysłany: Sro Paź 26, 2005 2:51 pm |
|
|
|
Sorry, już się poprawiam. MSN to niedawno wydane anime (niestety nie wiem czyjego autorstwa, wiem, że manga jest Kena Akamatsu), a jego pełny tytuł brzmi Mahou Sensei Negima, z amerykańska to Magister Negi Magi. LH i NGE chyba nie trzeba tłumaczyć, ale dla pewności... LH to Love Hina a NGE to stary, dobry Neon Genesis Evangelion. Aha, zapomniałem jeszcze dopisać, że oglądnąłem też kilka odcinków Naruto, Trigana i Fullmetal Alchemist.
Ostatnio zmieniony przez dziarra17 dnia Czw Paź 27, 2005 8:59 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
|
Falka

|
|
| Powrót do góry |
|
|
JinkiEx

Dołączył: 28 Sie 2005 Posty: 68 Skąd: Polska(realnie) Japonia(w marzeniach)
|
Wysłany: Czw Paź 27, 2005 1:52 pm |
|
|
|
| MNS nie MSN i znaczy to Mahou Negima Sensei - Magister Negi Magi _________________ Anime & Manga fan
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Shinji

|
Wysłany: Pią Lis 18, 2005 11:07 pm |
|
|
|
| od miecha jade juz non stop Full Metal Panic! wszystkie serie, a mianowicie:seson 1,drugi seson:The Secon Raid; itakie dodatkowe przygody Fumoffu.Perypetie pary Chidori i Sousuke rozbrajaja na calej lini, a i za serce potrafia zlapac>Jedo z najlepszych anime jak bylo mi dane ogladac.Poprostu czysta poezja !!!Polecam wszystkim !! |
|
| Powrót do góry |
|
|
Shiryou

|
Wysłany: Sob Gru 03, 2005 2:53 pm |
|
|
|
| Ja aktulanie ogladam na bieżąco Naruto i Bleach..a ostatnio obejrzałem od koleżanki całą serię Fullmetal Alchemist.....wszytskoe są super.... kiedyś w sumie zacząłem Samurai 7 i Samurai Champloo ogladać ale niemgoe znaleźć wszytskich odcinków.... |
|
| Powrót do góry |
|
|
Angel Original

|
Wysłany: Sob Gru 03, 2005 4:25 pm |
|
|
|
Nie kłóćmy się, w końcu łączy nas jedno - manga, anime, Japonia... wiec dajcie spokoj ;/ ( a co do miast- na Kubie zeby osada byla miastem wystarcza dwie glowne ulice przeciete ze soba :))
A Final Fantasy AC to w sumie chyba anime - tylko wykonane komputerowo , tak mi sie wydaje, zreszta to jest najbardziej przypominajacy anime projekt jaki ostatnio ogladalam - pozdrawiam_________________
by Angel Original
_
Elen síla lúmenn' omentielvo |
|
| Powrót do góry |
|
|
MasterShake

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Kaiou 羊

|
Wysłany: Nie Gru 04, 2005 6:05 pm |
|
|
|
| Ja własnie obejrzałem Corto Maltese - może to nie anime japońskie ale całkiem dobry kawałek animowanego kina - Francuzi zrobili film na podstawie komiksów Hugo Pratta (u nas wyszły dwa albumy z serii Corto Maltese nakładem wydawnictwa Post). Jest to film przygodowy dziejący się zaraz po pierwszej wojnie światowej w Azji. Polecam tak samo jak inny francuski film rysunkowy - Kirikou et la sorciere (Kirikou i czarodziejka) - to opowieść baśniowa o murzyńskiej wiosce napadniętej przez czarownicę a bronionej przez malutkiego i niezwykle inteligentnego chłopca - Kirikou (muzyka Youssou N'Dur). Gorące poleczączki |
|
| Powrót do góry |
|
|
Tomi.1

|
Wysłany: Wto Gru 06, 2005 9:54 am |
|
|
|
A ja ostatnio zacząłem Initial D. Stare ale dobre anime o driftingu (ale to pewnie wiecie :) )
wcześniej; Berserk i Elfen lied
oraz na bieżący Bleach |
|
| Powrót do góry |
|
|
Reno 田舎者

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Kfiacik

|
|
| Powrót do góry |
|
|
mosad

|
|
| Powrót do góry |
|
|
ling_chou

|
Wysłany: Czw Sty 19, 2006 3:05 pm |
|
|
|
| ja teraz ogladam na hyperze Gilgamesha i trudno mi co kolwiek powiedziec o tym anime.. dosc ciekawe... |
|
| Powrót do góry |
|
|
szynka

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Angel Original

|
Wysłany: Pią Sty 27, 2006 3:38 pm |
|
|
|
Soul Huntera?Czy warto? Pewnie!
Mnie się to anime baaardzo podobało, super postacie, dużo chińskiej kultury, ciekawe rozważanai filozoficzne... A do tego ladna kreska  _________________
by Angel Original
_
Elen síla lúmenn' omentielvo |
|
| Powrót do góry |
|
|
mosad

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 1:03 pm |
|
|
|
dwa dni temu wystartowalem z Wolf's Rain... jeszcze rok temu jakos nie chcialo mi sie ogladac tego anime... a teraz widze w nim jakis sens, cos w tym jest co mnie ciagnie... heh czlowiek caly czas sie zmienia..._________________
| Cytat: |
| "Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage" - Lao Tzu |
www.macross.wordpress.com |
|
| Powrót do góry |
|
|
Dumle

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Dominika