| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Czy wybrał byś się na zjazd użytkowników naszego forum jeżeli takowy został by zorganizowany? |
| Tak, przyjechał/a bym |
|
78% |
[ 29 ] |
| Nie, nie interesują mnie to |
|
21% |
[ 8 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 37 |
|
sergioosh

|
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 10:53 pm |
|
|
|
| Jest wg mnie sposób i to dosyć prosty na zorganizowanie spotkania. Niech osoby, którym najbardziej zależy na tym spotkaniu zgadają się między sobą, a pozostali w miarę możliwości dostosują się do nich. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Katana

|
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 11:53 pm |
|
|
|
Ja jestem zainteresowany
Jestem z Wałbrzycha nie daleko wrocka.
Teraz trza zebrać jeszcze parę osób i poustalać to i owo.
Niech się wpisują tylko ci co nie mają żadnych problemów z miejscem czy datą te obydwa jeszcze się dostosuje do wszystkich. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 12:23 am |
|
|
|
| katana napisał: |
Ja jestem zainteresowany
Jestem z Wałbrzycha nie daleko wrocka.
Teraz trza zebrać jeszcze parę osób i poustalać to i owo.
Niech się wpisują tylko ci co nie mają żadnych problemów z miejscem czy datą te obydwa jeszcze się dostosuje do wszystkich. |
To i owo czyli ogólny plan co robić, ile dni miałby potrwać zlot inne mniej lub bardziej istotne kwestie.
Z mojego skromnego doświadczenia i dość bogatego mojego znajomego to na tego typu zlotach/spotkaniach oglądało sie wiele filmów ( zlot miłośników kina grozy ), piło się wiele napojów rozweselających,które pomagały w integracji czy wymyślało różne zajęcia np. organizowano mecz w siatke. Co najważniejsze po zlocie, każdy bardzo miło wspominał go, oglądając i komentując zdjecia na forum
Nie pisze, że tak samo musi być w naszym przypadku, ale trzeba ustalić koncepcje "co robić?", ale myśle że jak znajdą się osoby to nie powinno być z tym problemu  _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 1:10 pm |
|
|
|
Więc tak, skoro miałby to być Wrocław to proponuję moje mieszkanie. Do września nikogo tam raczej nie będzie, a jak już będą, to pewnie by się po prostu przyłączyli. Myślę, że wystarczy jeden weekend na ten zlot. Wpadlibyśmy całą ekipą do ogrodu japońskiego, potem może do restauracji japońskiej i/lub ogródka piwnego, a następnie w miarę chęci i możliwości możemy obejrzeć coś (przydałyby się propozycje, ja mogę tylko zaoferować anime i część przedstawionych już na tym forum filmów azjatyckich). Z nieobejrzanych jeszcze to wpadł mi w ręce chiński film "The Go Master" o Go Seigen'ie. Mam też w razie czego swój Goban, więc jeśli ktoś by chciał to można zagrać (ja na pewno jestem chętny ). Z noclegiem nie będzie problemu. Do dyspozycji będą co najmniej 4 łóżka i podłoga (na szczęście prawie cała pokryta wykładziną )
Jedyny termin jaki wchodzi w grę to 18-19 sierpnia. Najbliższy weekend raczej odpada, ale to chyba oczywiste. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Katana

|
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 9:37 pm |
|
|
|
Dobra to podstawowy plan jest ,myślę że resztę ustali się na miejscu.
Ja mogę przyjechać ale muszę być pewnym do jutra ,żeby szefowi to zgłosić że biorę wolne. |
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 7:34 pm |
|
|
|
Odnoszę wrażenie, że sporo osób już nawet nie zagląda do tego tematu nie spodziewając się znaleźć tutaj konkretnych planów czy decyzji XD
Przydałoby się by chętne osoby zgłosiły się jak najprędzej.
Do środy jeśli nie zgłosi się ktoś więcej oprócz Phase i Katana spotkanie odwołuję. |
|
| Powrót do góry |
|
|
m_krzywy

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 6:20 pm |
|
|
|
Za mało chętnych- termin 18-19 sierpnia odpada.
Jednak nic straconego. Ja generalnie jestem dostępny we Wrocławiu przez cały wrzesień, więc już zapowiadam następny prawdopodobny termin na pierwszą połowę września. Do 25 sierpnia sam znać dokładnie który dzień. W miarę możliwości prosiłbym chętnych o przesyłanie do mnie wiadomości jakie terminy by wam pasowały. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Arazaziel

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 11:30 am |
|
|
|
Jak dla mnie Twój pomysł Arazaziel jest niezły, ale w tym konkretnym przypadku nie będzie miał powodzenia, dlaczego? Ja jestem z Łodzi i póki co na forum nie widziałem, bądź widziałem ale już nie pamiętam, osób które nie tyle co by mieszkały w tym samym mieście co ja, ale chociaż były z woj. łódzkiego.
Po za tym narazie osoby, które wyraziły chęć spotkania się, rozsiane są po całym kraju, więc taka forma jaka aktualnie jest zaproponowana jest moim zdaniem najbardziej odpowiednia.
Co do wrażen to jeżeli ów zlot dojdzie do skutku, odpowiednia fotorelacja się pojawi
Aha, jeżeli ktoś jest zainteresowany zlotem z woj. łódzkiego niech pisze do mnie PW. _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Vera

|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 12:57 pm |
|
|
|
| no ja niestety 8 września mam poprawkę, więc ten termin średnio mnie robi. :/ |
|
| Powrót do góry |
|
|
tomodachi

|
|
| Powrót do góry |
|
|
m_krzywy

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 7:59 pm |
|
|
|
Bardzo się ciesze za odzew
| Vera napisał: |
| no ja niestety 8 września mam poprawkę, więc ten termin średnio mnie robi. :/ |
Hm to może 15 września? Jeżeli oczywiście pozostałym nie przeszkadza drugi termin.
Miejsce zlotu to Wrocław. Sergioosh zadeklarował się pomoc w kwestii noclegu, więc mam nadzieje, że wciąż jest to aktualne bo bym skorzystał
Prócz oglądania filmów, proponuje zwiedzić ogród japoński, wpaść do orientalnej restauacji, podyskutować przy sake
Poczekajmy jak się wypowie Sergioosh bo kwestia, mieszkania jest całkiem istotna ( gdzieś te filmy trzeba obejrzeć nie? ) _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
|
|
| Powrót do góry |
|
|
krzychos7

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
|
| Powrót do góry |
|
|
krzychos7

|
|
| Powrót do góry |
|
|
tomodachi

|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 9:06 pm |
|
|
|
Jak widać każdemu dogodzić się nie da więc trzeba ustalić termin i niestety jeśli komuś nie pasuje to trudno bedziemy musieli się z tym pogodzić, że wszyscy nie mogą ale może dzięki temu kolejne spotkania bedą organizowane:)
Phase do Cie się zwaracam bo widzę, że Ty tutaj przejąłeś pałeczke i zająłeś sie sprawą organizacyjna ( nie zapomninam wcale o Tobie sergioosh- bo bez Twojej propozycji przenocowania gości wiele by się pokomplikowało ) proszę Cię zorientuj się czy wiecej jest chętnych na 8 czy na 15 i trzeba będzie postanowić w który weekend ma być zlot. |
|
| Powrót do góry |
|
|