ok,jako ze nie zabardzo mamy jak zapodac diagramy na nasza stronke dlatego jak narazie podaje odnosniki do diagramow kana. Ale spoko jeszcze pojawia sie na naszej stronie.
bennosuke, fajnie byloby zamiescic diagramy z kolejnoscia pisania znakow - kolejnosc jest bardzo wazne, bez niej nie uzyskasz wlascswego ksztaltu znaku.
Masz? jesli nie postaram sie gdzies poszukac...
Za moich czasow nie bylo tak fajnie ;)ja wkowalem bez kolejnosci....przeszukalem wielkie polacie internetu zeby znalezc jak pisac poprawnie...i zgubilem te diagramy a teraz by sie przydaly...jak znajdziesz to daj mi znac na prywatnej wiadomosci i zmienie albo sam dodaj i bedzie git :)
ocho, jeszcze lepsze cudo zabieram sie do kana na poczatek, mysle ze to najrozsadniejsze rozwiazanie, zwłaszcza ze mi sie juz przewijała po starych Nesowych japonskich gierkach, wiec widok mnei nei razi a wrecz przeciwnie przyciaga :d