po tym co mówiłaś spodziewałem się czegoś lepszego ;] ale to być może wynik słabej jakości zdjęcia... (praktycznie widać tylko kontur twarzy, szczegółów w ogóle... np oczy to ciemne plamy...).
A korzystając z okazji pochwale się tym...
co sądzicie... zrobione przy pomocy myszy (uczę się ręcznie ale lubię się pobawić w Corelu a że nie mam tabletu...) myślę czy by nie zrobić całej sali z takimi robotami powtapianymi różne obiekty/ściany, warto?
Proponowałbym zmianę nazwy tematu, na coś typu "Nasze wypociny"
To do modów a tak odnośnie tematu do bardzo podoba mi się twoja praca Wyspa, reszta bazgrołów też całkiem w porządku
Edit:
Dzięki, za nie zignorowanie mojej propozycji.
~*~MiAkA~*~ no nie przesadzaj rysunki są całkiem niezłe ,Brawa
Edit:
Papillon pierwszy rysunek ciekawy dosyc drugi jest taki inny
PS:edytuje wiadomosci gdyz nie chce zasmiecac forum postami ,jeszcze by sie ludzie doczepiali ze sobie posty nabijam
Ostatnio zmieniony przez ルツヤン dnia Pon Gru 03, 2007 7:03 pm, w całości zmieniany 1 raz
Papillon, pierwszy rysunek jest śliczny.
~*~MiAkA~*~ twoje też są świetne
_________________ ..:I'm listening
to a music never ending.
My baby,
don't you know I'll never let you down.
You've oppened me,
To so many different endings.
But baby,
I know that you'll always be around... --> by U.H. :..
Moje osobiste bazgroly... arcydziela to to nie sa ale jak mi sie nudzi w szkole to moge cos takiego jak ten ostatni rysunek narysowac xD (dlatego na papierze w kratke ;/)
czuję zazrość... ;] cholera masz dobrą rękę... nie to co moja jak cos rysuje musze po 20x poprawiać... szkic reczny to u mnie niezła kicha... na szczęście po cos mam te programy graficzne (np oczy nie ma takiej możliwości abym dobrze zrobił ręcznie... dopiero w corelu je maluje jak tża xD)
EDIT:
Nie pokazywałem żadnego szkicu(bo w sumie tez żadnego porządnego nei mam xD) ale pomyślałem iż coś szybciutko zrobię... nie spodziewajcie się wiele... otóż jest to przykład raczej rozrysowanej sylwetki która sobie skanuje i dalsze prace robie w programie (to to tylko taki szablon aby kształt zachować ) teraz mam luz ponieważ sinka mi robi szkice (ładniejsze od moich to pewne) na podstawie których ja mam opracować postać do AniMangi...
http://img453.imageshack.us/img453/8062/syklwetka2bx7.jpg
Ostatnio mnie nap0adło i wyprodukowałem takie coś... co prawda powinienem bardziej AniMangą się zając ale jak mi coś do łba wejdzie i mi spokoju nie daje to muszę sobie rysunek strzelić .
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 2:30 pm
Wyspa - nie tylko ciebie ostatnio napadło na Perfekt Blue, powód mój jest banalny ;] Picia - dało by rade te twory zrobić mniejsze ? I przede wszystkim, takie co by nie zmuszały do przyjęcia dość niewygodnej postawy ?
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 11, 12, 13Następny
Strona 1 z 13