| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Mateos

|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 3:01 pm |
|
|
|
Szukam osób chętnych do odtwarzania okresu Azuchi Monoyama i początkowych lat okresu Edo w Olsztynie. Póki co są 3 osoby chętne do projektu. Oprócz rekonstrukcji strojów i uzbrojenia mamy zamiar wspólnie poznawać historię, język i kulturę tamtych czasów, jak i w przekroju całej historii i czasów współczesnych. Tak więc nie będzie to grupa czysto odtwórcza. Odbyło się juz pierwszych kilka spotkań a także podjelismy pierwsze próby rekonstrukcji strojów.
Zapraszam :) |
|
| Powrót do góry |
|
|
dharmakaja

|
Wysłany: Sro Paź 24, 2007 3:32 pm |
|
|
|
| hej, obecnie studiuje w Poznaniu, ale jestem z Olsztyna i czasem jeszcze tam bywam, więc mogłabym coś tam pomóc w miarę możliwości. W ogóle to przydałoby się jakieś obszerniejsze info, albo jakis kontakt (gg, mejl ;p) |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Frezio-kun

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Yugin

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Takeda

|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 12:39 am |
|
|
|
| Ja jestem z Olsztyna :) Nie wiem czy starczy mi czasu i checi na taką zabawę ale chętnie skontaktuję się z Wami i można coś rozkminić:) Pokój _________________ Spokojny niczym las, nieporuszony niczym góra, szybki niczym wiatr, zachłanny niczym ogień- na niebie i ziemi tylko mi należy się podziw - Fu-Rin-Ka-Zan
|
|
| Powrót do góry |
|
|