Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. HTTP/1.1 500 Internal Server Error Date: Sat, 28 Jul 2007 22:04:47 GMT Server: Apache
Co oczywiście oznacza przekroczenie miesięcznego limitu transferu. Zaś tym razem było inaczej. Zapewne przyczyna ta sama ale jednak bardzo się zdziwiłem ponieważ komunikat nie podał przyczyny zablokowania i obawiałem się że już nie zobaczę tego forum.
Zaś co do limitu temat był już wałkowany nie raz. W końcu można by coś z tym zrobić. Przecież już nie jedna propozycja padła.
Cóż teraz będzie działać mamy większy serwer z większym transferem domena opłacona sorka za tak długą przerwę ale byłem w podróży a akurat hosting skończył się podczas
jak jesteście zainteresowani, forummozna zamiescic na invisiion, forum na serwie amerykanskim bez limitow i z dorym działaniem, ponnadto ma zainstalowane pph + przemo a co za tym idzie bardziej przyjazny i posiadajacy wiecej informacji jak i zabezpieczeń...