Forum dla studentów Kultury Japonii na PJWSTK
Wyszukiwarka
Strona głównaFAQRegulaminUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

Forum dla studentów Kultury Japonii na PJWSTK

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Ciekawe strony    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastÄ™pny temat  
Autor Wiadomość
Vader

Post WysÅ‚any: Sro Sie 22, 2007 10:24 am   Odpowiedz z cytatem
Jako, że wybieram się na Kulturę Japonii na PJWSTK postanowiłem założyć forum dla studentów tego kierunku. Będzie tam można podyskutować o przedmiotach, wykładowcach, egazaminach i wszystkim co jest związane z tymi studiami. Tematów na razie na forum brak (sa tylko działy). Trochę tematów pojawi się już wkrótce, inne dopiero po rozpoczęciu roku akademickiego. Serdecznie zapraszam wszystkich, którzy wybierają się na Kulturę Japonii, a także tych, którzy planują to zrobić w przyszłości.

Adres forum: http://kulturajaponii.ok1.pl

Poszukuję moderatora oraz osoby, która potrafi rozreklamować forum w internecie.

Questos

SkÄ…d: Wawa

Post WysÅ‚any: Wto Sie 28, 2007 4:11 pm   Odpowiedz z cytatem
Zgłaszam sie na ochotnika na moderacje forum:) Jako 2 bodajże ujawniony jak narazie dzienny student czuje pewną odpowiedzialność za to co się dzieje nowego z naszym kierunkiem Co do doświadczenia to byłem np. moderatorem działu na nieoficjalnym forum mojej byłej uczelni czyli krakowskiej KSW. Pozdrawiam

P.S Na forum zarejestrowałem się po nickiem - Arczi.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Ciekawe strony Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1