Witam, niejestem tutaj na tym forum zaczęsto zrobiłem konto tylko po to że: sporo rysuje mange i szukałem bardzo długo tricków przy rysowaniu, podzielcie sie dośfiatczeniami
Ja znam taki trick, Zarysujcie dany obszar ołówkiem cały na czarno calusienki a potem gumką zrubcie kilka kresek w ten sposób można nieźle ująć jakieś cięcie, błyski itp....
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 2:17 pm
Co mają strony z anime do "tricków przy rysowaniu mangi"? Płacą wam za reklamę, która swoją drogą jest zwykłym SPAM'em?
" Forum nie służy do załatwiania spraw prywatnych - do tego służy mechanizm PW (prywatna wiadomość) oraz email. "
Wyżej napisane posty ewidentnie do tegoż się podpisuje. Ewentualnie można założyć nowy temat. Ale to naturalnie za wiele...
Co do tematu. Mam jeden trick, a właściwie radę. Całkiem przydatną... Nie stawiajcie wody/picia/kawy na biurku kiedy rysujecie! Rada dość trywialna, jednak wspomnicie moje słowa w dniu ostatecznym.
Co do tematu. Mam jeden trick, a właściwie radę. Całkiem przydatną... Nie stawiajcie wody/picia/kawy na biurku kiedy rysujecie! Rada dość trywialna, jednak wspomnicie moje słowa w dniu ostatecznym.
Popieram. Unikniecie takich sytuacji jak np. kawa z farbą :)