| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
LolaLullaby

|
|
| Powrót do góry |
|
|
shii

|
|
| Powrót do góry |
|
|
LolaLullaby

|
|
| Powrót do góry |
|
|
shii

|
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 11:23 am |
|
|
|
| no nie wiem czy mi sie podobaja tak wszystkie jego piosenki...ale napewno częśc tak xD _________________ doko tonaku sono kanashisou na kao mo kitto ashita ni wa wasure kieru
itsukara darou konna ni hitomi ga shinda no wa
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Yukari

|
|
| Powrót do góry |
|
|
d3miurg

|
Wysłany: Nie Paź 21, 2007 11:09 am |
|
|
|
No to prawda piosenki ma kozackie ale image....... "jako taki" , chociaż zalezy bo były czasy że wyglądał fajnie :)  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Mikuya

|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 9:44 pm |
|
|
|
| Ludzie, czemu wy go obrażacie? Przecież on jest ładny, piękny ma głos i wymiata na gitarze, no co prawda trochę różni się od innych zespołów, ale moim zdaniem jest jeden jedyny w swoim rodzaju! Bo wyróżnia się od tych innych japońskich podobnych do siebie zespołów! Jeśli nie lubicie go, trudno, płakać nie będę, ale go nie obrażajcie! ;( _________________ Mikuya^^
|
|
| Powrót do góry |
|
|
shii

|
|
| Powrót do góry |
|
|
melmo

|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 12:34 am |
|
|
|
Sierotka? Skąd to skojarzenie?
Miyavi jest wartościowym muzykiem który ośmiela się grać inną muzykę niż tę, która jest obecnie modna. Zamiast popu czy nu metalu gra blues, funk, hip hop, itp. |
|
| Powrót do góry |
|
|
nikita18

|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 8:22 am |
|
|
|
Ja Meeva lubię słuchać, zawsze poprawia mi humor No cóż, też lubię zabawnych gości, bo z nimi nigdy człowiek się nie nudzi.
Co do gitary, gra świetnie. Sama z muzyką miałam wiele wspólnego i jeszcze nikogo nie widziałam, by tak grał.
Ubiór. Jednym się podoba, innym nie. Ja się cieszę, że facet ubiera się tak, jak ON chce, a nie tak dyktuje moda. Ma swój gust, swoje zasady i się ich trzyma.
Choć lubię Miyaviego, staram się być obiektywna. _________________ "Ci co mają skrzydła niech lecą w górę spełniać swe marzenia"
"Muzyka jest blaskiem księżyca w mrocznej nocy życia"
|
|
| Powrót do góry |
|
|
LittleTatsu

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Splin

|
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 5:52 pm |
|
|
|
MYV jest świetnym gitarzystą, ale określanie go genialnym to nadal jednak przesada.
Daleko mu do takich gitarzystów jak Jason Becker, Jimi Hendrix czy Satriani. O nich można pisać, że są genialni. Na japońskim rynku muzycznym Miyavi się wyróżnia, ale rynek europejski i amerykański już weryfikują jego 'bycie kimś'...
Mam całą jego dyskografię, kocham to co robi, nieustannie obserwuję jego twórczość i ...czekam na coś jeszcze lepszego. Stać go.
Jeśli szybko się nie wypali i nie sprzeda (i nie uwierzy w swoją 'wielkość' wśród pisku i wrzasku rozkochanych w nim panienek), może za kilka - kilkanaście lat naprawdę będzie można napisać o nim, że jest genialny. _________________ mono no aware
|
|
| Powrót do góry |
|
|
April_Ryan

|
|
| Powrót do góry |
|
|
..:Colinka:..

|
|
| Powrót do góry |
|
|
LittleTatsu

|
|
| Powrót do góry |
|
|
April_Ryan

|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 4:25 pm |
|
|
|
Ajaj, słodkie <3 Fajnie tego słuchać ze świadomościa, że mówi to Japończyk ; DDDD
Oj, jaki pech, nie mam zegarka ;<! |
|
| Powrót do góry |
|
|
Splin

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Fuyu

|
|
| Powrót do góry |
|
|
LittleTatsu

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Fuyu

|
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 6:29 pm |
|
|
|
| Mnie na pewno nie będzie, ale cooo taaam! xDDD Zorganizuje się imprezę w gronie znajomych i będziemy się bawić przy Miyavi'm ^o^ _________________ 恋は人間を美しくします。
|
|
| Powrót do góry |
|
|