Nie no według mnie niezła akcja. Tak obrzydliwie to nie wygląda. Wszystko czyściutkie. Nieraz byłem w toalecie w której nawet odlewać sie nie chciało a ty nawet nawet. Przecież to tylko tak wygląda a tak na prawdę sie tam nie załatwia. Niektórzy są tu nadwrażliwi tak jak mój kumpel któremu wspomniałem co przypomina Lion, normalnie zobaczyłem co jadł na śniadanie.
P.S.
Co do tych ciuchów z mang to na prawdę dziwni są.
Hahahaha!!! Ale zieja! Świetna kmina! Wygląda to moim zdaniem super najciekawiej wyglądają te lody (to chyba lody) z tym zawijasem To musi byc naprawde fascynujace doświadczenie zjeść z tak oryginalnego "talerzyka" czy "miseczki" hehe
Ale racja w polsce raczej by się to nie przyjęło...
Hmmm widziałam kiedyś te same zdjęcia na jakiejś stronie i było tam napisane, że zostały zrobione w Chinach . No i teraz nie mam pojęcia czy to japońska restauracja czy chińska.
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 12:58 pm
A mi sie podoba wyglada to ciekawie i wcale nie odrażająco :) podziwiam Japończyków za ich bujną wyobraźnie!! Nie wiem gdzie są te zdj zrobione ale w Berlinie miałam okazję widzieć taką samą restaurację tyle, że jedzienie było podawane na normalnych talerzach. Ale sam motyw z siedzeniem na muszli klozetowej jest interesujący!! Pozdrawiam
Was to obrzydza? Ja bym się przeturlała od jednego końca do drugiego i umarła ze śmiechu, gdybym weszła do takiej restauracji Przecież to for fun jest a nie tak na serio, żeby zaraz sie zastanawiać czy 'wszystko można zrobic na miejscu' Japończycy mimo pozornej sztywności i dystanasu są po prostu rozbrajający
Dla mnie to nie jest wcale obrzydliwe o__O" Fajnie by się jadło w takiej restauracji. Mniam Zaintrygował mnie głównie ten deser, naprawdę ładnie wygląda Ciekawe czy to krem, czy lody, acz obstawiam na to drugie xd
w niektórych miejscach (barach/restauracjach/przydrożnych budkach) lody nawet w wafelku wyglądają dośc dwuznacznie....więc fakt, ze zostały podane w ...bidecie czy też czymś co kształtem przypomina japońską toaletę publiczną nie jest aż tak kontrowersyjny XD
w niektórych miejscach (barach/restauracjach/przydrożnych budkach) lody nawet w wafelku wyglądają dośc dwuznacznie....więc fakt, ze zostały podane w ...bidecie czy też czymś co kształtem przypomina japońską toaletę publiczną nie jest aż tak kontrowersyjny XD
Yay Ciekawe. Chciałabym się przyjrzeć tym jeszcze lepszym specjałom deserowym XD
Swoją drogą ciekawi mnie czy "właściwe" toalety wyglądają jak restauracje. W końcu to Japonia, można załatwiać potrzebę do kieliszka tudzież talerza
eee....XD.... no te domowe to normalne raczej mają natomiast publiczne to hm....dziura w podłodze i styl "na Małysza" niestety xD
A jak mogła wyglądać toaleta w tej restauracji to możemy się tylko domyślać o ile wogóle była
Jak ktoś większość czasu spędza w toalecie to pewnie chętnie by tam zjadł Ja, choć do takich osób nie należę, to chętnie bym spróbowała trzeba być otwartym na nowe idee świata
Japonczycy juz chyba nie maja co wymyslac naprawde...
Wiesz... nudzi im się ta szara codziennośc
_________________ ..:I'm listening
to a music never ending.
My baby,
don't you know I'll never let you down.
You've oppened me,
To so many different endings.
But baby,
I know that you'll always be around... --> by U.H. :..
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3Następny
Strona 2 z 3