| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Niltinco

|
|
| Powrót do góry |
|
|
vana

|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 9:55 am |
|
|
|
| Niltinco napisał: |
Dzięki Vana za wyjaśnienie mi co to posttermin bo nie wiedziałam na jakiej zasadzie to się odbywa . Nawet jeśli już złożyłaś indeks to i tak staraj się o warunek. Złożenie wniosku nie zaszkodzi, a może Kanert miło Cię zaskoczy i zobaczymy się na 2 roku :). Myślę, że przy przyznawaniu warunku nie będzie patrzył tylko na wyniki egzaminów ale też na to co robiłaś przez cały rok, jak Ci ogólnie szła nauka.
Zaczynało nas około 80 osób ale do końcowych egzaminów dotrwała mniej więcej połowa. Ci co zrezygnowali sami chyba naprawdę się tam nie nadawali skoro nawet kara za wypowiedzenie umowy ich nie odstraszyła. Ciekawe jak cała sytuacja się rozwiąże, komu ostatecznie uda się zaliczyć rok, kto zacznie od nowa, a kto odejdzie z uczelni. Zwariowana ta sesja. |
Heh, wiesz,będę jeszcze dziś próbowała dodzwonić się do Kanerta..... Niby posttermin nie jest dla wszystkich,ale jakby chciał to by mógł pozwolić pisać wszystkim chętnym. Zawsze warto chociaż spróbować coś wywalczyć ^_- Jak nie dla siebie to dla innych. Jeszcze może dla świętego spokoju kogoś przepuści.
Mnie trochę zasmuca możliwość stracenia kasy za cały semestr. Wzbudza poczucie winy:gdyby to jeszcze były moje pieniądze a nie matki :/ Na razie,dla poprawienia humoru, kupiłam sobie podręcznik do cytobiochemii (buheee). Jak się dodzwonię to wyślę komuś SMSa, czy czegoś nowego sie dowiedziałam w sprawie postterimu.
Kochani!!
Pomyliłam się: mamy katedrę, jest to Katedra Nauczania Zintegrowanego. Dla nas to informacja,że podania o warunki nie rozpatruje żaden z naszych wykładowców tylko ,z tego co jest napisane na serwisie wynika,że pani dr Bernadetta Pieczyńska. Posttermin, tak jak pisałam, nie jest dodatkowym terminem poprawkowym, taką poprawką poprawki...
Nie ma co. Uczelnia pozwoli na warunek, bo to wiąże się z dodatkowymi opłatami. Trzymajcie się. Zmykam zarabiać na warunek.^-^ |
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 4:44 pm |
|
|
|
| Czyli warunek dostanie każdy kto złoży wniosek i zapłaci z tym, że nie każdy warunek chce. Część osób odeszła już z uczelni, cześć chce zacząć jeszcze raz 1 rok. Ciekawa jestem ile w końcu będzie osób na 2 roku i ilu teraz "pierwszaków" rozpocznie studia. |
|
| Powrót do góry |
|
|
vana

|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 10:41 pm |
|
|
|
| Niltinco napisał: |
| Czyli warunek dostanie każdy kto złoży wniosek i zapłaci z tym, że nie każdy warunek chce. Część osób odeszła już z uczelni, cześć chce zacząć jeszcze raz 1 rok. Ciekawa jestem ile w końcu będzie osób na 2 roku i ilu teraz "pierwszaków" rozpocznie studia. |
Nom, tak, każdy, kto napisze podanie i zapłaci dostanie warunek.Już od wczoraj się cieszę. A teraz, po otrzymaniu oficjalnej odpowiedzi z uczelni tym bardziej mam powód do radochy ^_^ Obojętnie w jaki sposób, ważne,że jestem na II roku. Nie wytrzymałabym już na I roku.
Wiem,że 2 osoby napisały i dostały warunek. |
|
| Powrót do góry |
|
|