| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
krzychos7

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Saku Yukihime わさび

Dołączył: 06 Wrz 2005 Posty: 454 Skąd: Międzyrzec Podlaski - Siedlce
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2007 9:58 pm |
|
|
|
| VeNoN napisał: |
| Witam ! To jest zaufana osoba ( moj kuzyn) ! Wiec mam 100% zaufania do Niego ! a z tym budynkiem to On mnie juz zato przeprosil bo myslalem ze w/w budynek znajdje sie w Japonii... ! Wiecej juz takich wpadek nie planujemy ! Pozdrawiam ! |
Wg. mnie wpadki są właśnie nie planowane i nie można ich nie planować =P literówki nawet w tym poście zrobiłeś...
Jeśli dobrze rozumiem to TY myślałeś że on się tam znajduje... to znaczy że kuzyn to napisał za Twoją zgodą...
| VeNoN napisał: |
| Heh jak mozna zauwazyc ze nie ma juz tematyow tymu X czy Y ! |
Akurat takie tematy są normalką w dziale Offtopic, w końcu od tego on jest, o wiele bardziej za to bolą mnie te skrypty na dole Strony głównej jak i posty na granatowym tle, ponieważ w połączeniu z czarną czcionką są strasznie nieczytelne.
Dziękuję za uwagę.
To byłem Ja.
| Cytat: |
| Nie każdy jest idealny. |
No niestety...  |
|
| Powrót do góry |
|
|
exeman

|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 12:38 am |
|
|
|
Na tym forum Japan Club jest straszny chaos. Te reklamy googla (przecież i tak na nich nie zarobisz, bo mały ruch na stronie masz), czarna czcionka mało widoczna na niebieskim tle.
Jeśli chcesz to w miarę ogarnąć, to zastosuj moje wskazówki
- popraw stronę, aby się nie rozjeżdżała (forum - ta część z delikatną błękitną ramką, powinna być szerokości loga/winiety).
- wywal te napisy pod logiem, po co dublować, po co te słowa kluczowe, a w dodatku nieczytelne na tym tle. Zmień chociaż na białe.
- wywal tło spod przycisków menu.
- wywal te dodatki i informacje, albo zmniejsz co najmniej o 3 razy.
- wywal ten brzydki i kiczowaty licznik! Chociaż zmniejsz liczbę zer. Rozprasza.
- zmień kolor (hover) podświetlenia nazwy działu, bo na granatowym tle w ogóle nie widać czcionki.
- to tło pod nazwą kategorii działów (zaraz nad kategoriami) nie pasuje. Na dodatek znów czarne na bordowym tle jest nieczytelne.
Jak to poprawisz, to powinno być lepiej, przynajmniej czytelniej :)
Trzymam kciuki! :)
A i ogarnięcie graficzne, wysoka pozycja w Google nie gwarantują ruchu (vide wspomniany wcześniej Nihon Sun, ale może się rozkręci ) |
|
| Powrót do góry |
|
|