Wyszukiwarka
Strona głównaFAQRegulaminUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

...:::: Japan Club ::::.... opinie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Ciekawe strony    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
krzychos7

Post Wysłany: Wto Cze 19, 2007 6:41 pm   Odpowiedz z cytatem
No i będę miał chłopaka na sumieniu. Rany wiem że sam zacząłem ale już go zostawcie. Nie każdy jest idealny.

Saku Yukihime
わさび

Post Wysłany: Pią Cze 22, 2007 9:58 pm   Odpowiedz z cytatem
VeNoN napisał:
Witam ! To jest zaufana osoba ( moj kuzyn) ! Wiec mam 100% zaufania do Niego ! a z tym budynkiem to On mnie juz zato przeprosil bo myslalem ze w/w budynek znajdje sie w Japonii... ! Wiecej juz takich wpadek nie planujemy ! Pozdrawiam !

Wg. mnie wpadki są właśnie nie planowane i nie można ich nie planować =P literówki nawet w tym poście zrobiłeś...

Jeśli dobrze rozumiem to TY myślałeś że on się tam znajduje... to znaczy że kuzyn to napisał za Twoją zgodą...

VeNoN napisał:
Heh jak mozna zauwazyc ze nie ma juz tematyow tymu X czy Y !

Akurat takie tematy są normalką w dziale Offtopic, w końcu od tego on jest, o wiele bardziej za to bolą mnie te skrypty na dole Strony głównej jak i posty na granatowym tle, ponieważ w połączeniu z czarną czcionką są strasznie nieczytelne.

Dziękuję za uwagę.
To byłem Ja.

Cytat:
Nie każdy jest idealny.

No niestety...

http://totalny.hardcore.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
exeman

Post Wysłany: Wto Lip 10, 2007 12:38 am   Odpowiedz z cytatem
Na tym forum Japan Club jest straszny chaos. Te reklamy googla (przecież i tak na nich nie zarobisz, bo mały ruch na stronie masz), czarna czcionka mało widoczna na niebieskim tle.

Jeśli chcesz to w miarę ogarnąć, to zastosuj moje wskazówki
- popraw stronę, aby się nie rozjeżdżała (forum - ta część z delikatną błękitną ramką, powinna być szerokości loga/winiety).
- wywal te napisy pod logiem, po co dublować, po co te słowa kluczowe, a w dodatku nieczytelne na tym tle. Zmień chociaż na białe.
- wywal tło spod przycisków menu.
- wywal te dodatki i informacje, albo zmniejsz co najmniej o 3 razy.
- wywal ten brzydki i kiczowaty licznik! Chociaż zmniejsz liczbę zer. Rozprasza.
- zmień kolor (hover) podświetlenia nazwy działu, bo na granatowym tle w ogóle nie widać czcionki.
- to tło pod nazwą kategorii działów (zaraz nad kategoriami) nie pasuje. Na dodatek znów czarne na bordowym tle jest nieczytelne.

Jak to poprawisz, to powinno być lepiej, przynajmniej czytelniej :)
Trzymam kciuki! :)

A i ogarnięcie graficzne, wysoka pozycja w Google nie gwarantują ruchu (vide wspomniany wcześniej Nihon Sun, ale może się rozkręci )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Ciekawe strony Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3