| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
krzychos7

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
|
| Powrót do góry |
|
|
krzychos7

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 3:51 pm |
|
|
|
No więc...
Jeśli chodzi o doznania wizualne to zrobiły na mnie wrażenie ( zwłaszcza logo, które mi się podoba ) a co do sprawy merytorycznej to w sumie słabo w porównaniu z konkurencją ale być może Japan Club się rozwinie i nadrobi aktualne braki. _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
|
|
| Powrót do góry |
|
|
VeNoN

|
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 6:16 am |
|
|
|
| dzieki za odwiedziny ! Mam nadzieje , ze sie ndrobi te zaleglości a moze mi ktos powiedziec ile ma juz Ohayo-Nippon ( kiedy powstało) ! Bo Nasz Club liczy dopiero miesiące ! |
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 8:47 am |
|
|
|
| Datę powstania forum możesz sprawdzić po tym kiedy zarejestrował się pierwszy użytkownik. Z tego co widzę pierwszy zarejestrował się Kanashii 31 stycznia 2005. |
|
| Powrót do góry |
|
|
VeNoN

|
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 8:06 pm |
|
|
|
ok dzieki za info :) to tak na oczko z 2 latka :) ładnie ładnie :) Pogratulować !! Heh Nasz Club przeszedl gruntowne zmiany w ostatnich dniach :) Mozna zauważyć ze dzialy forum są niebieskie ( w roznych odcieniach) wgrane nowe rangi , no obrazki do postow :) Pozdrawiam
VeNoN |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 1:34 pm |
|
|
|
| Venom: zanim ulepszać forum pod względem graficznym, zadbał o to by ta garstka ludzi, która jest zarejestrowana miała tematy, w których mogły by prowadzić dyskusje. _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 4:23 pm |
|
|
|
Phase za powstawanie ciekawych tematów są odpowiedzialni wszyscy forumowicze, a nie tylko admin.
Mnie najbardziej podobają się fora bez bajerów, zbędnych obrazków zajmujących więcej miejsca niż treść i oczorypnych kolorów. Venon na Twoim forum kolorystyka w ogóle do siebie nie pasuje. Tło działów „gryzie się” z głównym tłem forum, a przyciski przy postach to już zupełna pomyłka. Niepotrzebnie to forum aż tak udziwniasz. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 8:04 pm |
|
|
|
| Niltinco napisał: |
Phase za powstawanie ciekawych tematów są odpowiedzialni wszyscy forumowicze, a nie tylko admin.
|
Z doświadczenia wiem, że na samym początku działalności trzeba samemu pozakładać kilka tematów, które rozbudzą chęć pozostałych osób do prowadzenia dyskusji. Rzadko ( bądz w ogóle ) zdarza się tak na początku funkcjonowania forum, że każdy nowy user wpada i wrzuca kilka tematów.Choć bywają wyjątki, na OH było takich parę. _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Teloniusz

|
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 2:13 pm |
|
|
|
Przeczytałem jeden temat i zwątpiłem (był on pierwszy i ostatni). Jest to też przykład, że Admini nie powinni na siłę zakładać tematów 'by forum rozruszać' lub 'zapełnić puste działy':
http://japanclub.american...le-t29.htm _________________ Take it easy!
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 3:30 pm |
|
|
|
Też przejrzałam parę tematów i niestety musze przyznać, że jeszcze nie widziałam forum o tak niskim poziomie. Dyskusje prowadzone przez nastolatków są o niczym i bez sensu, admin i moderatorzy sami spamują forum, robią błędy ortograficzne, a jakiekolwiek informacje o Japonii biorą chyba z powietrza bo nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością. Jak można myśleć, że Tai Pei jest w Japonii? Gdzie Ci ludzie się uczyli? Boże ten poziom to nawet nie dno i metr mułu. To nie jedyne babole jakie tam wychaczyłam. Nie wróżę temu forum długiej egzystencji w necie, a jeśli jakimś cudem będzie istnieć parę lat to będzie to odniesienie dla innych jak forum o Japonii nie powinno wyglądać.
Nie mam na celu obrażenia tym postem twórcy Japan Club ale chcę mu uświadomić, że lepiej by było gdyby to forum nie powstało bo poziom jest naprawdę żałosny. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Questos

|
Wysłany: Pią Cze 15, 2007 9:32 am |
|
|
|
Niestety musze się zgodzić z opiniami na temat forum Japan-club . Forum przedewszystkim ,,przebajerzone" , za duże niepotrzebnej grafiki co bardzo spowalnia przeglądanie. No i jeszcze ,,debilne " tematy które od razu widać że są robione nie wiadomo skąd i na tematy które mają tyle wspólnego z Japonią
co Wałęsa z angielskim :) dla przykładu mogę podać topic o J. Chanie z działy filmy:). Co do twórców to uczcie się na własnych błędach i spróbujcie za parę lat |
|
| Powrót do góry |
|
|
VeNoN

|
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 4:36 pm |
|
|
|
| Witam ! Więc tak ! Mam 2 Admina ktory nie zna sie na Japonii ale zajmuje sie On u mnie pisaniem skryptow ! Ulepsza je etc... ! Chcial zablysnac i walnal posta o tym budynku ( obecnie temat ten jest juz wykasowany ! dziekuje za wylapanie tego idiotycznego bledu !!! Heh jak mozna zauwazyc ze nie ma juz tematyow tymu X czy Y ! Etc... jesli macie jeszcze jakies bledy na forum prosze pisac tutaj lub na Japan Club lub na gg 912326 ! Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki ! |
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 4:54 pm |
|
|
|
| Venon z tego co widzę to na Japan Club jest tylko jeden admin mający identyczne dane wpisane jak Ty tutaj więc wydaje mi się, że te wszystkie głupoty Ty pisałeś, a teraz wstydzisz się po prostu do tego przyznać. |
|
| Powrót do góry |
|
|
VeNoN

|
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 8:07 pm |
|
|
|
| ejj tylko ze ten drugi admin loguje sie na moim kacie... ! W taki sposob... nie dal bym komus admina kto nie zna sie na Japonii etc... sami rozumiecie... ! On porpstu przychodzi do mnie i wgrywa skrypty... ! |
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 8:32 pm |
|
|
|
LOL
Dałeś komuś swoje hasło do konta by Ci skrypty wgrywał i pozwalasz, żeby ten ktoś pisał posty pod Twoim nickiem?
Buhahahahahaha LOL |
|
| Powrót do góry |
|
|
VeNoN

|
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 5:55 am |
|
|
|
| Witam ! To jest zaufana osoba ( moj kuzyn) ! Wiec mam 100% zaufania do Niego ! a z tym budynkiem to On mnie juz zato przeprosil bo myslalem ze w/w budynek znajdje sie w Japonii... ! Wiecej juz takich wpadek nie planujemy ! Pozdrawiam ! |
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 10:06 am |
|
|
|
Tai Pei było babolem roku ale 90% postów admina z Japan Clab ma błędy merytoryczne, gramatyczne, literówki. Admin sam spamuje pisząc zbędne komentarze. Nie wmówisz mi, że wszystkie błędne posty są Twojego kuzyna bo w takim wypadku wychodziłoby na to, że Ty tam nic nie piszesz. Zawsze jak wysyłasz post (i tyczy się to każdego forumowicza) sprawdzaj czy nie ma w nim jakichś błędów. Jeśli nie chce Ci się tego czytać i poprawiać błędów samodzielnie to przekopiuj tekst do Word'a.
Mimo, że to Twój kuzyn to nie powinieneś dawać funkcji admina komuś kto nie ma pojęcia o Japonii bo później wychodzą takie kwiatki jak Tai Pei w Japonii. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Teloniusz

|
|
| Powrót do góry |
|
|