Wysłany: Wto Maj 29, 2007 6:47 pm
No właśnie. Diru w Polsce, kto by się spodziewał ... Zapewne już każdy o tym słyszał, no ale co mi szkodzi
Koncert odbędzie się 12 sierpnia w katowickim spodku. Zespół potwierdził tę informację. Jedyny minus to fakt, iż Dir En Grey nie będzie gwiazdą festivalu Metal Hammer...
Ehh I tak nie będę mogła pojechać, bo w tym czasie nie będzie mnie w Polsce .______.
o, ironio!
_________________ "Są takie miejsca na ziemi, gdzie każdy dzień jest wiekiem. Trzeba tam tylko trafić..."
A to dobra wiadomość! No to trzeba starać się o fundusze. Będzie ciężko bo wkrótce wychodzi nowy album P.O.D. (też należy koniecznie nabyć). Czy krew łatwo zmywa się z ciuchów? Tak na wszelki wypadek...
O perwersjo co za pech. Mogę pomarzyć o tym koncercie, rodzice za nic mnie nie puszczą na koncert i to do Katowic, tym bardziej że i tak wtedy będę w Zielonej Górze... A kiedy to sie moze jeszcze powtórzyć...Trudno będę musiała pomarzyć jedynie słuchając ich muzy na Mp3. No trudno .
Jak się dowiedziałem kto oprócz Dir en grey będzie grał na tym koncercie chyba się na nim pojawie
Dla wiadomości ogólnie główną atrakcją na tym koncercie jest Tool, a poza tym grać mają jeszcze właśnie Dir En Grey, Chris Cornell, Coma i inni. Jak dla mnie bomba! Szkoda tylko, że aż 155 zł kosztuje (płyta) :/
Ktoś się wybiera?